Amber Turd VS Johnny Depp 最新戰況 (9) We love you Johnny

1001 回覆
136 Like 3 Dislike
咁點解林鄭唔講撤回要講壽終正寢
係咪因為法院頒令一年內唔可以爆jury身份所以無人敢報
btw想要source
(轉述, 好似係runkle講, 可能有錯)
佢唔可以直接答無係因為英國果邊個判決某程度上係based on AH唔需要錢依點
AH捐咗錢 -> 佢唔需要錢 -> 佢無必要屈JD -> 佢證言可信

但係AH唔似咁醒, 所以仲有可能係人格問題發作, 唔認自己錯
1,佢面皮厚死唔認錯
2,佢喺英國有用啲錢捐咗呢樣嘢嚟證明自己唔係貪錢,俾人發現冇捐就即係當時做偽證

但根據佢講嘢唔經大腦嘅傾向,相信前者成份大啲
Cls 講話咩買樓都唔會一次過full pay
又話比jonny 告(13個月後)
大話西
仲有啲扮喊勁核突
想打7佢
Johnny*
越遲公佈
越對depp不利
仲未有結果?
幾時有結果 好緊張
其實個jury instruction有成38頁紙(大部分case都係幾頁)再加有8頁form要填,比較耐係正常尋日條問題代表佢哋仲傾緊輸贏果part,如果係判JD贏就仲要啲時間計賠償條數
Federal law doesn’t require your employer to continue to pay you during jury duty… in Virginia, you get paid $30/day.. California only $15/hr
California $15/ day
屌咁不如返工好過啦
最低工資都不如
咁又唔同的, 呢D世紀官司做JURY真係一生人一次。
加上之前無一年禁令, 你係JURY都可以靠FAME來找食。

而家可以有一年時間寫定本書, 到時再出
輕鬆贏
倒是無諗過有出書機會嘅問題
老老豆豆如果我係jd fan點都扮唔係狂熱fan
然後入去睇成個月jd

如果係陪審其他類型案件, 想知道點解會有fame
何以見得
咁都得
佢輸嘅機會越大

喺咁嘅證供底下仍然遲遲都達唔成協議
結果有機會令人失望
Lm
(淨講JD告AH個單)
JD告AH誹謗喺情感上有優勢,
但係法律上無咩優勢, 因為誹謗個門檻好高
越喺法律上咬文嚼字, 個誹謗越難成立

如果Jury100%情感優先, 可以食埋個free lunch就填表走
佢地要時間決定, 好大機會係因為討論法律上問題
所以時間越長, JD越不利
(好似係)
倒事?
虛心問
倒是 唔係 反而 另一個寫法?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞