Amber Turd VS Johnny Depp 最新戰況 (9) We love you Johnny

1001 回覆
136 Like 3 Dislike
其實主要係編野入面講的野係咪影射緊JD
佢第一日都有認係佢寫(實際係搵人代筆)
但佢最尾自爆嗰陣的前文後理都係認咗寫緊JD,但唔知結案有冇拎出來講
針對行為夠做啦

其實實係好失望見到女權運動變成咁
初初大家意識到例如性暴力對女性既影響,再到反思
而家變左一班19女拳下下出黎play victim 製造更多問題
仲大大聲話自己笑唔出
JD今日即刻出席清談活動
勁多團體 媒體出黎借Metoo黎賺錢 會變質都好正常
Metoo movement founder都有講過Metoo not only for women就係俾呢啲人帶動到Metoo只係為佢地認為既minority發聲
https://www.youtube.com/watch?v=bmG4zvstrlg
呢套戲amber heard做返自己
當然要食住個勢上啦AT嗰陣都係靠住dv victim上啲清淡節目
醒目 出黎鎖定基本盤先 法庭嘅事就唔好再諗
佢副嘴臉真係好惹人生厭
邊有家暴受害人可以咁意氣風發 咁沙塵咖
講真如果佢地而家唔盲撐Turd
對成個運動其實有正面影響

但佢地剩係識死撐 無視所有證據同事實
反而令大眾對嗰運動嘅觀感變差
嗰班believe all woman 真係痴鳩線
拎me too來賺錢嗰班仆街可能會等判完先出聲
舊屎贏就出來攞彩
輸就割蓆亦得
佢哋依然係至高無上的團體
佢5年前送上門就係 依家老左好多
定係因為佢上庭特登化殘自己
btw就算真係搵人埋單 條仔唔驚俾佢屈家暴咩
畫舊屎都好啦
Aquman年代之前,真係好靚嘅
經常一邊嘴笑
邊個清談節目?

stephaine 好pure 好true
除左一開始個溫斯坦之外 其他所謂#metoo 十個有九個都係抽水同假 仲有好多當年根本唔係強姦而係性交易出嚟扮嘢

而家盲撐抽水去到Amber Turd咪出事囉
power play 都係唔得啦
me too 邊係淨係強姦
所以係時候#Mentoo
食住個勢反擊
google 唔到嘅 有無名
Twitter 班人真癲
身邊都有盲撐 話咁多日都冇證據
而家美加左膠節目都輕輕帶過 同之前AH出黎扮受害人個陣好唔同
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞