奇異博士2:失控多元宇宙Doctor Strange劇透討論區(4)

1001 回覆
8 Like 6 Dislike
隻屎眼還好
我反而頂唔順喪屍版DS
仆街對眼個位好似就咁笠個頭套落去咁
一睇我爭啲以為睇緊walking dead啲Whisperers
本書唔係最勁,入面既魔法先係
呢個角色好似已經死過4次
唔同版本都死過
收皮啦講真
唔係統治架.. who fucking care
你care咩???

我只係想對拎藥醫個仔咋
"萬一佢有奇怪不治之症嘅話...."
所以我要殺咁多人
喪屍版DS 個SFX 做得真心差
carter做ca勁正
設定係要全世界都唔記得Peter
咁施法者包埋喺入面都好正常
Marvel鄭松泰
你都真係為抝而抝
你個知唔知play smart 點解架
LAZY WRITING 呀 腦補
多得你呢啲撚樣 marvel先愈拍愈爛

仆街啦你. 你呢啲爛臭FANS 乜都收貨
搞到成個franchise愈嚟愈求其
啲魔法唔知做乜事 係度整兵整盾
堂堂魔法師變條野fing fing下跌落山
係咪以為好好笑
仲有兩個無左魔法既魔法師打爛仔交
呢啲老套劇情真係唔想再睇
求奇加啲戲份比mordo姐
睇完光頭佬出嚟其實套戲已經完咗
呢套野完全係補完 Wanda & Vision,但白Vision仲係未夠鐘出翻黎,同埋Wanda應該未死,座塔倒塌時爆咗一障紅光,等奇3
果個位應該係ds1個黑暗次元,ds 見到先幫掛
同埋似ds3搵幾幕剪出嚟,所以對白咁唔接
變多左近戰武器
近戰法師向甘道夫致敬
成個post 得你欣賞
最撚清過係你條仆街
reddit 個個屌柒佢句對白on9
醫病

屌你老母仆街盲粉
TVA又冇影 穿越咁多次都冇影響神聖時間線?
同意最精彩既魔法大戰係What if ep4
個故事都真係麻麻地 明明wanda喺電視劇都錯過一次 而家又黎多次差唔多既錯 搞到好似重覆咁
姐係我知trailer已經講左光明會既出現,但係都唔expect咁樣輕輕帶過
套野合格好過thor 1,2 antman果d 好多
唔駛上神枱但唔會係垃圾
其實而家好多電影都好小分好人定唔好人
係立場問題
佢最根本既問題係 想搵孖仔 做佢啊媽 但對孖仔唔相信佢 亦好驚佢 係令佢最心痛 最心死
唔好講話仲有幾多對孖仔先啦
係令佢明白到 每個時空既孖仔都有自己照顧 唔洗擔心

佢亦唔在乎 殺左另一個自己 然後取代佢 但在乎係對孖仔既感受

所以佢算係心死 先放棄 發覺到黑書令佢改變左思想 所以先要破壞 唔覺係白唔白化咁簡單
神聖時間線冇撚咗啦
咁動畫同真人電影又唔同既
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞