奇異博士2:失控多元宇宙Doctor Strange劇透討論區(4)

1001 回覆
8 Like 6 Dislike
冇人話佢記得 佢都要靠睇住本書先用到 依加全部比佢消滅哂
都係個句
你有個咁方便嘅靚妹
做好啲個sales proposal 去sell個客
咪唔使死人囉
同雷神2 真係同rank
角色太強 唔係天神級別黎處理都殺唔死
唔係啦 nwh仲未拍完果時已經有x教授ds2美術圖流出啦
成套電影 = 手錶廣告 fatfat
有啲接受唔到,一直都覺得DS喺mcu起碼係top 3勁嘅人,但今集真係失望
米奇幻想曲
我懷疑用過本黑暗神書 佢靈魂吸收咗亡靈先會有3眼
I love u every multiverse
Are u happy?
Wanda d演技
係咁多
睇完都淨係想J下Elizabeth Olsen 算
冇乜特別想位回味返
上一兩個post d人先賴完蜘蛛俠令人好高期望而家又到蝙蝠俠上映搞臭dr strange
大家睇到炆既話記得睇moon knight 回血
點解dr strange 搞完成堆野
Wanda都未吸到條女個能力 應該屎都柯埋
睇完覺得唔錯喎
係無乜驚喜位 但整體都OK呀
香港嚟講蝙蝠俠仲多人屌
其實控制到時間線係咪勁過控制到多元宇宙
雷神2都叫初期同埋本身無乜期待
今次拎住multiverse 個朵拍啲咁既垃圾出黎
負皮
真人靚過whatif
3個鐘查案
劇情垃圾, 對白生硬尷尬, 補拍嘅出晒戲.
動機完全唔合理
成套戲做完乜故事重要線都無

上面呢啲真係太撚過份啦
已經原諒咗佢Cg核突同音符大戰
悶到訓著想問下有冇人答到幾個問題

1. 光明書係有乜用?唔係冇用就燒爛左..多元宇宙移動能力應該係america天生有, 咁佢要本書係有咩用?
2. 838宇宙個dr strange係點解要比自己友殺 , 唔係救左世界?
3. 好似有個term咩"大衝擊"係乜黎? 好似話每個宇宙有dr.strange就會引發災難?
4. 616 dr strange同條女去到黑化dr strange個宇宙 , 點解佢黑化左? 仲有本黑書係手? 點解佢有三眼仔
5. 到最後616 dr strange變三眼仔又係咩料 開左眼

marvel戲好少睇到想訓 呢套都算第一套
我覺得係對上一套係大受好評嘅蜘蛛俠
所以先搞到觀眾期望高
然後實際佢trailer咁精彩
然後又冇好好運用多元宇宙個concept
出咁多professor x等等角色賣情懷
點知一句多重宇宙呀 呢堆人可以死哂都唔緊要咁樣
慘撚到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞