奇異博士2:失控多元宇宙Doctor Strange劇透討論區(4)

1001 回覆
8 Like 6 Dislike
This is the only way
其實一開始見到SONY 個名 都大機會知道有其他SONY版權嘅角色會出現

算唔算套戲自己劇透自己
好奇另一個宇宙
係咪剩係得佢哋幾個就打贏thanos
中哂我想講既野
佢個宇宙係得一個可能性 有乜問題
卡通片咩.
奸角就要痴撚線講on9對白
所以咪咁多人屌囉, 難睇呀, 牽強呀, 明未呀
大個仔啦比少少要求自己啦
求撚其其就打晒J
屌 我都係
笑左場
nonono,吸魔女時已經吸晒黑書知識啦
russo兄弟個套有劇透
「Sorry Tony stark,睇漏左原來有本書係無撚敵,依家先醒起。」
其實你係咪覺得劇情一定要惡有惡報
一定要主角搵到秘芨同奸角大戰蕉蕉蕉
最後主角勝利你先覺得合理?
賽咩撚野亞人呀你係支那仔定繁體支那仔?
你可唔可代入感強少少
你條女中學入大學都會因見識多而變性格啦
佢經歷左咁多野
黑化有咩出奇
佢最後唔係做番好人,你咪鳩
只係覺得佢就算咁搶都得唔到個種幸福
佢係絕望多過後悔
講到呢句又屌嬲

dr2係咁話strange係铲意獨斷獨行

人格崩壞晒,Strange咁耐以來都係同人合作個喎

Wong唔計啦,infinity war長期痴住隊友啦,endgame都幫手玩水
奉勸大家睇撚完就算啦
唔洗同人鬥講自己咩睇法
咁NWH定呢套?
漫畫有講佢做過大錯事
mcu劇有講佢點解行錯左路
就算要變到咁,
都唔係求求其其咁樣鳩up話驚個仔將來有怪病掛?
啲盲閪會屌你無睇劇
一係就話掂咗黑書會痴線. 屌, 咁咪即係lazy writing

就係睇咗劇先咁撚燥, 佢係有創傷, 唔係弱智呀大佬
你勁撚自卑
唔使咁嬲 佢參考左九品芝麻官啫
講到本書咁重要 喺劇情作用就係攞嚟燒
似係你低智商 唔識理解
真 話晒佢都有份搞掂奧創 救咗全人類
仲要死埋個細佬

之後無心之失就搞到英雄內戰
變埋逃犯
想知漫畫有冇邊個宇宙嘅wanda唔睇本書就可以去到咁嘅強度
王:條女可以帶你穿梭,點解一定要吸佢能力搞死佢
紅:我第日個仔有病可以周圍醫(唔駛keep depending on the girl)

唔知你邊度睇到話要統治多元宇宙
嘥撚哂benedict cumberbatch
由IW開始鋪ds係下個phase嘅關鍵咁 你老母都可以寫到ds咁撚柒
又唔覺得有推進到個宇宙 成套戲似推ms america 多過講dr strange/multiverse
睇撚完好柒嬲 啲情節又老撚土
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞