奇異博士2:失控多元宇宙Doctor Strange劇透討論區(4)

1001 回覆
8 Like 6 Dislike
其他universe d 人地哂都唔理啦
Infinity war 都去其他宇宙搶石
套戲叫DS2:失控的SW 無禁嬲

Professor X 後尾改變主意叫佢搵本神書
講d 唔講d ,又唔講埋叫書喺邊
反而Christine 識帶佢搵
今次導演問題
唔好再比佢拍了 出晒事
冇睇開既當鬼片睇會覺得好睇
對白生硬好撚出事
我隔離啲人真係下咗出聲

事實觀眾完全睇唔到佢仔女咩事要佢保護
食雪糕, 唱歌, 有咩危機有咩必要性要你代替人阿媽呀
萬一要醫病

求其啦, 即係話佢癲咗想保護仔女咩都做得出
包括殺成村人
又係你話justify唔到, 而家解釋返比你聽點解佢會咁樣講又話盲撐

成套戲既劇情就係佢走火入魔先會出現, 問題係佢走火入魔個原因係完全justify到架喎
唔係ds救世
今集已經算冇俾人架硬降智
No way home個個諗翻係白卡級
睇完套戲之後好撚憎個導演
on撚9打撚到卡通片咁
ds可以同音樂扯上到啲咩關係??
俾你玩多次鏡像世界/傳送門啦 咁樣曬撚咗個位
左上點解
背影係Batman出道1-2年,行事草率任性,想用恐懼(暴力)去阻嚇d人,自然行為幼嫩,心思唔細密,比復仇掩蓋,你睇返Nolan Batman Begin佢都係比Ra's al Ghul點架
呢出笑片嚟
重睇loki 啦屌你老母
TVA收撚左皮啦
夢遊緊
點解拍咗咁多套都依然拍到咁垃圾
Wanda ds坐禪
有幕個女香港人 做香港分部首領
係唔係TVB 平時扮闊太
Captain marvel都輸
佢同captain marvel 打邊個會贏
mcu 一直塑造到captain marvel 宇宙最強
佢係第一代spiderman三步曲導演
不論拍攝手法、CG、角色設定、剪接都係好撚老套,完全係令人尷尬
啲jump scare真係好懷舊鬼片feel

雖然都係會嚇親
其實某程度都講緊光照會係一班自大 又廢既組織, 靠ds 一個撐起 但又殺左ds, 所以根本唔知ds 將本書收埋係邊
但其實佢一直唔係 係你誤會左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞