奇異博士2:失控多元宇宙Doctor Strange劇透討論區(4)

1001 回覆
8 Like 6 Dislike
但係佢可以控制個靚妹直接去到
唔係穿過幾個多元宇宙去呀嘛
加句wong問dr strange 你又有新招嘅
係咪咁
同Spider-Man 一樣搞完咁多嘢對616宇宙冇影響
我睇完個心真係妄想咗一陣 求下個導演拍多次執返好少少
宜家咁樣真係好浪費個題材
啲閃光真係搞唔掂,特別係打上身果啲
乜呀
佢話佢直接拿左個能力
到時佢兩個仔有咩事
直接自救啦
仲要搵番你個柒頭出黎幫穿越?
所以點解啲人覺得marvel盲粉咁柒
其中一個原因咪好似上面呢啲撚屌咁
見駁唔到勢色一面倒屌
怒羞盛怒就谷氣屌鳩人呀, 收爹呀

你記時會見正常討論睇戲嘅人會咁撚on9
我都鄧你慘, 呢幾日一定勁撚多人大把嗲一人一句屌套戲垃圾屌到你收皮
被丟低。
美隊去了溝女,鷹眼去了湊女。
想知漫畫原著有冇音符打交呢招定編劇自己諗出嚟
大佬戲黎架咋 你估紀錄片咩 笑撚死

marvel第二集多數含有呢個前設其實都唔算太差

當呢套係multiverse既開端都過得去,了結咗ds既遺憾,叫做平伏咗sw既手尾同埋帶出咗multiverse既核心人生美國小姐(同Clea?)戲情處理係麻麻架啦但marvel多數下一集就有番水準等睇雷神
其實點解DS今集會突然識召喚術??之前有講?
轉左職業 召喚師
雖然依套係膠膠地
但captain marvel垃圾好多
有冇人覺得wanda自爆識america嗰幕好正
drs一秒做左個點解會係你既表情
Disney而家最大目標只係不停推佢個Disney+
睇到奇異博士個雕像嗰陣時我喺度諗
係咪有第二個方法救到世界而唔交粒寶石俾Thanos呢
而個方法就係犧牲自己
但係奇異博士冇咁做度所以好內疚
我兩套都好中意
Agger..除非你將啲召喚術放比黑化ds黎用,比人覺得佢係黑化左先有又好,當佢係what if嗰ds又好
起碼要解釋下佢啲召喚術點黎
同其他復仇者比

Wanda做錯就無限放大

例如 Ironman 整奧創出嚟 差啲冚球剷 就冇事

我係佢嘅話一早就黑化
其實我唔係marvel粉
唔好話劇
戲都未睇哂
但人地套戲大部分野交代得清清楚楚亦合理
你你條傻西唔明
係度屌屌屌
解釋左好多次 人地係內心崩潰
係你on9唔明
咁之前千手觀音果d都係無啦啦就識出既,唔通睇埋佢練功咩
都唔知啲盲粉up乜柒
啲人一面倒屌柒套戲劇情鬆散動機薄弱
佢就你估紀錄片咩

你睇乜鳩紀錄片有劇情
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞