奇異博士2:失控多元宇宙Doctor Strange劇透討論區(4)

1001 回覆
8 Like 6 Dislike
我有佢咁既能力

做英雄根本已經離地左一半
仲有Wanda擰轉頭望奇異博士個大頭勁靚
不如你重睇啦
Tony Parker 個個宇宙唔同樣,美隊又變女人,DS就個個宇宙都一樣樣
其實失望在做唔到個multiverse有咩咁madness
全部都係靠america開門
最撚on9一定係wong咁就肯帶佢去
你話wanda控制曬全球人類都算
求其捉左幾條蛋散法師就放棄成個multiverse嘅命運
附自己唔係附人
係喎 掛住睇個靚妹俾人SM添
羅素兄弟犀利
新po置頂可唔可以 block7呢條友 強力維他奶
講d野重重複複 引戰味濃,成個post頁頁都係佢
幾個聖殿死到得返四件 唔計片尾前又有新人入返去
玩膠成份重,太著重玩cult玩驚悚元素,好多野無解釋到節奏又奇怪,但我個人好鍾意導演d恐怖片元素
希望遲啲繼續搵 John Krasinski 做真正嘅 Reed Richards
其他聖所啲大師死晒 Wong 趁機收晒入自己嗰度
好有 Sam Raimi 風格
Tony有其他版本咩?
Parker係因為情懷,可以用番前兩代
美隊變女人係因為真係唔同左人,由steve轉左做peggy
DS因為以前無拍過,無得用情懷
轉左造型都係算係咁㗎
Defender starange扎辮同826藍衫
有無人覺得開頭八爪魚成場戲喲CG都1好假
班avengers個個都經歷好多野㗎啦

佢個case走歪路都合理
但呀黃問佢可以洗腦點解一定要搶能力殺美國女個解釋就.......
比仔女一個完美嘅人生有錯咩
屋企人可以predict晒你所有嘅嘢
可以免除人生中所有嘅不幸

Tony Parker
真係估唔到2022年可以係戲院仲睇到trust yourself呢啲情節
仲要係用對白形式嚟呈現
玩多元宇宙最好當然係拎黎拍劇集
一套戲要講劇情(正反都講)加推新角色兩個鐘我覺得算係咁
想知外國反應到時係點
拍到咁 呢個導演好難再用返
Agger個轉折太快同唔太夠充分
嗰時ds交time stone話哂都睇哂1400萬可能同埋真係影響全字宙生命
但wong只係死啲魔法師,但影響緊multiverse
蜘蛛俠4
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞