奇異博士2:失控多元宇宙Doctor Strange劇透討論區(4)

1001 回覆
8 Like 6 Dislike
我唔知,我只係睇Wanda
其實呢家算唔算冇兌現語言
scarlet witch 一係統治世界 一係毀滅
呢家兩樣都冇發生
統治個multiverse 係佢得到左個能力 可以咁做
而佢想要既原因 係無盡宇宙有好多解決方法令佢唔會失去個仔 佢唔係想統治
睇緊功夫咁
點解heavy metal會開到第三隻眼
我投呢套差過captain marvel
真係垃圾
全世界唔知邊個係Spiderman
唔等於
唔知道有Spiderman存在
點止隻眼呀
觸手同啲魔法閃光
打機都無咁核突啦
你就係bug
what if 兩個dr strange 打精彩過套戲
套野吹大左
本身係好期待

想問下 第一次搵紅女巫 話比佢個樣做飯盒logo係乜野gag
Marvel今次失手 唉
浪費左個主題
應該係啦,除左Modor外,無邊個shot係illuminati同DS/Wanda同場
想問下Clea咩原因搵博士?佢係多元宇宙既定係異度空間?同埋佢果句咩對白,外地睇睇唔明字幕
PRO X 算唔算第一次遇到咁既情況係意識入面俾人扭頸,現實都斷頸

PRO X對天啓既時候都無咁慘,只係俾人控制返轉頭

SCARLET WITCH對天啓,應該又係可以秒天啓
captain marvel 都叫故事完整
Wanda 未死

ds好似咩都唔識出咁
Wanda 全程carry
616未用
what if 真心睇睇下緊張咗 幾精彩呢出零緊張
D+ 鋪咗咁耐multiverse 諗住ds2 會好好睇
經過nwh dr strange 應該係主宇宙唯一二個知multiverse 危機既人
點知去到尾都仲係無知level
如果呢套野純粹叫Doctor Strange 2大家落差應該唔會咁大
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞