奇異博士2:失控多元宇宙Doctor Strange劇透討論區(4)

1001 回覆
8 Like 6 Dislike
屌以為睇緊尚氣
真係好尷尬
咁叫黑暗?
笑撚左
佢地on9姐
對波大撚過頭
都話大把Wanda
同尚氣大戰嗰陣堆射箭垃圾一撚樣
Marvel我屌你老母
轉左導演
大羅 wakanda 屌打
套衫有d柒
希望黎緊拍個套會再執
Mr Fantastic 一拳都無出過就玩完
咁問乜撚
SW勁啲啦
只可以話期望過高
真係 屌你老母臭閪 成堆法師爆藍但做坦
BW肯定好睇過依套
起碼睇SJ同細妹條線有Feel好多
又係你上兩個post都見到你喺到盲撐

王浩然呢隻蝠王可能仲好打啲
呢套絕對有資格競選mcu史上最差頭3
起碼同thor2有得揮

就算唔講啲劇情同人物幾唔合理
剩係講啲鏡頭已經無乜邊套mcu差得過佢
屌你老母一開始搵完wanda轉去wong大頭果幕,唔講我以為睇緊咩b級cult片
然後大戰wanda果陣,所有人啲對白都尷撚到仆街
wong啲動作好似啲meme咁,叫人defend your mind要舉高雙手,屌好似台灣有套要打就去練舞室打啦果套嘢

成套戲除咗ds自己,wanda同客串嘅professor x之外,所有人啲演技都近乎唔合格
導演自己有冇睇過一次剪完嘅成品架
你估套套都羅素兄弟拍咩
幾年無約
1. Wanda無穿越唔同universe能力, 只可以"夢遊" 上其他世界既自己既身上
2. 假設America真係transfer左佢去有子女果個universe + 佢完美取代了果個universe既wanda, 佢都覺得唔足夠,因為驚有RISK 有一日子女會無故病而自己無能力解決
3. 所以, 佢想奪取America 個能力, 確保自己可以係出事時即刻搵到方法解決, 因為可以穿越無限宇宙 = 無限可能性

你可以話套戲拍得爛, 但佢個動機係唔難理解架喎
真係估唔撚拍toby三部曲既導演拍套垃圾出黎

塞D jumpscare落去都唔知做乜
佢話要消滅全部黑書冧左一座山就死 仲點消滅其他
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞