奇異博士2:失控多元宇宙Doctor Strange劇透討論區(4)

1001 回覆
8 Like 6 Dislike
佢今集男配角黎
重心都唔係佢
Maybe句對白柒
但我諗除咗病之外
當佢地有個咁撚揪得又曉魔法嘅老母
仲會有咩意外可以令佢地2個孖仔冇命
西裝變裝跳落去個下幾型
係咁多
佢今次直頭屠殺光照會喎
咪係囉
做咗research都覺得唔掂
只係無Thor2咁悶
但垃圾程度肯定係MCU頭三
首先CG垃圾 拍咗十幾年 d CG重垃圾過IM1
其次成個故事越講越唔通順 每個角色嘅動機都係砌出嚟

蝙蝠俠都唔算好睇 但起碼有誠意過依套垃圾
大佬我明你想Fan service整個光明會出嚟 但Trailer又爆大鑊 之後d角色又唔似NWH咁多回憶格硬嚟

屌 好撚失望係明明大好一張牌比你搞到咁垃圾
要睇Multiverse我睇一百次Loki好過
廣東話
重點係蝙蝠俠比佢拖住走 出左事先黎解謎
萬一出事時即刻搵解決方法

算啦不如. 無謂盲撐
你意思係佢走火入魔咗 okok 係啦
卡通片咩屌
你鐘意入場睇多幾次咪撚煩啦
人地要用隻蛇怪隻牙先拮得爆佛地魔仲勁
向到Jam歌 真係痴撚線

Arm arm睇完
總之Marvel方向就冇問題,肯定係fans期待出現問題或者俾對家唱衰啦
仲有本維山帝之書
强你老母
佢個啲大頭特寫好撚出戲
又用埋哂啲垃圾Jump scare
咩年代啊大佬
America同DS尾段互望個幕
一個單眼大頭 一個陰嘴笑大頭 以為睇緊Bollywood
小魔女doremi
ds 係sm3 整個簡單法術已經搞出大頭佛,今集仲要繼續on99
我睇到都好撚膠

致敬功夫?

我預想兩個係魔法大戰

唔撚係玩音game呀..
1.維山帝書(驚火)係用嚟剋黑暗書,要佢本書係用嚟打女巫
2. 因為838ds 用左黑暗書搞到大衝擊所以要佢死
3.應該又係啲多重宇宙危機,應該牽涉好多未出嘅角色
4. 黑化ds 用左黑暗書所以黑化左
5.616用過黑暗書之後啲副作用
兩本書咁就收皮
內容姐 冇話本書包裝都要勁 加旋咩
唔覺得有問題 漫畫佢哋毁滅其他世界保自己都係咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞