奇異博士2:失控多元宇宙Doctor Strange劇透討論區(4)

1001 回覆
8 Like 6 Dislike

Q&A
1.最尾個女人係叫 Clea
2. 係咪有兩個版本?
錯!係有五個版本:2D 2D全景聲 IMAX 4DX screenX
3. 想問有無tobey版既spiderman出現?

奇異博士2:失控多元宇宙 Doctor Strange 劇透討論區 (1)
https://lih.kg/2986339
奇異博士2:失控多元宇宙Doctor Strange劇透討論區(2)
https://lih.kg/2991558
奇異博士2:失控多元宇宙Doctor Strange劇透討論區(3)
https://lih.kg/2991862
本聖書搵完好似冇用過?
燒左啊嗎
未用過就燒左
成套野最失控係佢影接既鏡頭
點解會記得Spider Man ? Bug ?
其實illuminati係咪全部都補拍?如果係就解釋到點解咁快就死L曬
只係唔記得peter parker
唔記得spiderman係邊個姐 雖然係有小小bug
下個po開始有人想開po就自便啦
我都唔想係咁開po
但今朝睇完之後成三四個討論po
真係失控多元宇宙
都話no way home個spell係no Peter Parker
唔係no Spider-Man
d特效感覺好差

三眼果度真係廿年前封神榜個化妝都仲真過佢
你記憶就有bug
隻眼真心差 但有冇人知隻眼係咩問題?冇睇漫畫 漫畫係咪都有隻眼定純粹用過本書就有 會有咩後果?
劇情垃圾, 多唔多元宇宙已經一啲都唔重要
仲講乜鳩要統治個multiverse 先可以萬一仔女有病時去第個時空搵方法醫 佢自己講出嚟唔覺on9好嘢

光明會擺明補拍啦, 完全出晒戲
CG 仲要差過PS4, 好撚古怪
啲觸手啲閃光, 隻眼, 咩事呀....
You took everything from me

下一秒thano就會俾wanda 捏爆個頭
都唔知做乜鳩
套戲主要衰係戲情太正路有d 無聊
而打鬥亦無一場係精彩

音符打架直頭係無聊
叫wandavision ep7 我會順氣好多

multiverse 條撚
仲少setting 過loki 、whatif、spiderman nwh

心目中最垃圾
排thor2, cap marvel ,之後就呢套垃圾
隻眼真係差 marvel 冇budget?
好似photoshop copy n paste 咁
本書咁撚重要但咁易俾人燒
真心屌哪媽
邊撚到bug
好似8 90年代啲電影
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞