一個酒店從業員送上「血書」,希望各位「Staycation閪客」高抬貴手,獲網民同情!

681 回覆
1887 Like 133 Dislike
香港人出撚哂名全世界最閪, 做過對人嘅行業就知, 正一賤種民族嚟
係你覺得無人住
果個時期大把打工仔怕感染屋企人所以book平酒店
因為你溫書時班友開緊工,你咪覺得無人
連登啲細蚊仔未出嚟做嘢梗係幻想香港人好nice
窮就book返4 5百蚊啦水魚
係囉,話支那人好嗰啲,你未試下去支那到做服務業囉。喺香港到做,淨係見到其他地方好啲/有品啲嘅客,但本地客就全部都見過曬,咪最閪囉。

唔係話香港人唔閪最好,但差過新加坡/支那,真係得啖笑,支那唔洗講,新加坡嗰種臭串式R野法肯定仲乞人憎,香港後生都識講唔該,最多係公主病少少,佢哋連後生都咁乞人憎
啲員工本身都唔好質素架la

正係識屌客 咁把幣咪撚做囉
講真酒店職員都係打份工
將心比心,有禮貌一D,做個有修養既人
唔好覺得自己比下錢就當人係阿四/奴隸
廣告嘅客人問問題嘅態度正常好多,啲閪客真係要睇吓個廣告
講到閪 中國人真係死撚開 香港人唔係排第1都有第2 走唔撚甩
我上個月都去完staycation
有少少唔滿意其中一個員工嘅態度
我同個經理講返件事 最後都冇正式投訴
因為我都唔想變左閪客 費事搞到人地收warning
成日諗佢憑咩去做判決人去做社會判決
其實check in 點解要搞咁撚耐,
㩒個制就得啦dllm
飛雞去到外國
會唔會變番同其他香港人一樣
有冇front desk 員工可以講解一下
屌你
咁做前台果個咪又係香港人
香港人閪嘅話佢都閪啦咁
咁咪鬥閪囉, 吹咩屌你老母

唔通你自己唔撚係香港人咩
咁鐘意一嘢地圖炮屌晒
當比個機會經理自己處理 如果個員工都仲係咁實有第二個投訴
做酒店都大把閪人啦
鬥咩丫鬥
呢啲閪客正一仆街食屎狗
酒店員工你地都係閪架喇,高職位小小當正間酒店自己開咁
關咩事
你平時出街 買嘢食嘢 大把人你要叫佢幫你做嘢㗎啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞