一個酒店從業員送上「血書」,希望各位「Staycation閪客」高抬貴手,獲網民同情!

681 回覆
1887 Like 133 Dislike
咪就係,book房果到列左特別要求
咁我咪打入去要靜動囉
我知係特別要求,做唔到都冇強叫換房又冇屌人
點解咁都係我錯
講到尾就係資方閪
明明有唔合理要求 酒店可以唔理
投訴上房食物凍? 咁咪由佢投訴 點解要遷怒於員工
嫌三嫌四
之前住尖東世紀千禧酒店
用佢個電話打香港local
都收我4蚊一個
sor,文盲
店員都一樣 對香港客特別西 對支那客同白皮客就奶奶奶奶奶
唔好怪點解香港客西返你轉頭
你係酒店房又點見到人出入?
最好個客book完間房訓都唔訓 咩都唔掂就返屋企 仲要放低1000蚊貼士
唔使
你比20蚊佢佢就會好順氣咁比你屌
食完外賣搵人入嚟執垃圾? 真係有人咁癲?
不嬲香港人就係咁,識果小小野就以為自己見慣世面,世界標準. 上一代係咁,新一代一樣,包括我自己
第四點

以為行山先有自己垃圾自己帶走嘅規矩
乜去staycation 都要

扑完嘢個condom 同埋紙巾都係外來嘅,
使唔使自己處理
第3點好on9喎,食物質素好唔好係睇收幾錢,唔係睇邊度食,收得貴嘅就算我喺房食你都要整得好食㗎啦,唔通食view嘅餐廳又可以話喺咁靚嘅環境食你仲想有幾好味唔係熱辣辣送俾個客仲好意思講出口
我覺得1 3 4 6係閪
其他唔係
老鳯反對但駁唔到
想有呢樣個樣咪俾錢囉
林鄭鎖港做得好,唔好畀閪客出去禍害全世界
根本香港人個種cheap個種閪法...係世界第一
只係好多人唔願意面對
最撚on9係公司又陪班閪客去顛
我覺得更仆街係班濕鳩KOL係度教人點樣攞著數
其他人有樣學樣
咩page有教?開名啦,好想屌柒佢哋。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞