一個酒店從業員送上「血書」,希望各位「Staycation閪客」高抬貴手,獲網民同情!

681 回覆
1887 Like 133 Dislike
恃住「有道理」就咬實唔撚放,口講原則,去到尾就講著數
傻啦睇唔到
啲管理層唔通話自己錯?
十個M有十個都係卸俾啲細架啦
老老實實 做過服務業都知 好多支那人講嘢可能係大聲dd 但有禮貌過好多香港人起碼會講返句謝謝先
香港人呢?唔該都無句 仲小小事就話要見你經理
你未見識過閪飛雞
係香港做過服務業都知香港D人唔死無L用
香港人向來都難服侍又黑人憎呢
做過服務業都知道呢.....
中意投訴又成日以為自己岩晒.......
服務業不嬲憎香港客
香港 新加坡 韓國 並列三大西客
有邊到唔係咁?咁好做就唔叫厭惡性行業啦
係咪roXewood,勿相認
港女鏡粉累死香港
俾成兩三千蚊一晚啦喎
呢啲服務好普通咋喎
條柒頭on9 巴打唔洗理佢 可能俾侍應戴過綠帽
外國移民左既香港人都有d 咁cheap 既人
見過話個牛腩咬唔到, 話有d 熟, 叫佢拎走同唔計錢都算, 仲要要投訴 麻撚煩
其實外國既Karen 都好撚難頂
所以呢d 垃圾無分國界
幾時都話當你做過服務業,就知最閪既人一定係香港人同移左民黎香港既印度人
疫情初期因為冇人住
可以延遲退房同upgrade
依家咁多人玩,check in 都班一個鐘
仲邊會比你R
都係咁做 反正佢話佢公司請到人都係得1個返夜
仲要人工好似低過四季
敢唔炒人,我就一定要間公司執笠!唔啱我心水!?此仇不報非香腸人!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞