[簡約手錶撚] 冷門/斯文手錶牌子介紹 3

1001 回覆
19 Like 3 Dislike
光巴點評價ingersoll嘅錶
啱啱行過錶舖,見d錶幾靚

好多錶鋪都有賣。美國大牌子,所以有好多款式。機芯unknown,大陸芯/日本芯都有。
光巴點評價ingersoll嘅錶
啱啱行過錶舖,見d錶幾靚

好多錶鋪都有賣。美國大牌子,所以有好多款式。機芯unknown,大陸芯/日本芯都有。

thanks
遲d應該嚟幫襯買about vintage

咁多位巴打點睇呢隻

咁多位巴打點睇呢隻

咁多位巴打點睇呢隻

即係點

咁多位巴打點睇呢隻

即係點

google咗,明曬
Christopher ward 好似有折,有冇咩評價?

減左好耐啦
咁耐同咁減法都清唔到貨就知道質素啦
想買隻錶可以for平時番office工同出街用
大汗撚所以皮帶好易臭
一萬內有咩選擇

減左好耐啦

講真,6k買到cosc, 5 days reserve 自家機芯真係無撚柒敵
不過個人對個款真係無感

減左好耐啦

講真,6k買到cosc, 5 days reserve 自家機芯真係無撚柒敵
不過個人對個款真係無感

唔覺質素好大問題 呢個價錢邊度搵呀? 不過款式真係睇眼緣。

減左好耐啦

不過個人對個款真係無感

換新logo加個power gauge宜家收你一倍有多
新手無追開post
想問下巴打點睇komono手錶

減左好耐啦

不過個人對個款真係無感

真心係抵玩。如果要挑剔我覺得佢條皮帶可以做好d

減左好耐啦

不過個人對個款真係無感

同埋個logo放咗去9點

減左好耐啦

不過個人對個款真係無感

同埋個logo放咗去9點

其實重點係 40 mm 白面俾人秒晒,剩返啲 43mm 真係搵鬼買啦, dress watch 正常男裝係 38~40左右,一大過 40 就連鬼佬都唔係個個 carry 到
巴打點睇iwc 371445?
光巴, 另外想問你有冇尼隻呀 ?Zeppelin 7674M-2 100 Years Zeppelin
各位巴打 見隻seiko sbdl045 幾靚 想問下各位有咩評價 同埋係到香港邊到有得買 係ebay買始終怕怕地 Thanks
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞