[簡約手錶撚] 冷門/斯文手錶牌子介紹 3

1001 回覆
19 Like 3 Dislike
https://www.youtube.com/watch?v=T1re4xXgk-I

呢款好似唔錯
簡約軍錶款+高頻石英
運針順暢度拍得住GS

知唔知香港有無邊度有得賣?

上星期係東京買咗隻knot,
呢兩日發覺秒針有時會停咗。
係咪即係壞咗?

東京邊頭有?幾錢左右?
光巴你有冇入?or 可訂?

冇。 knot得tw / japan有ja
過2日上黎睇下隻junkers先
想平平地3k入隻

存貨已賣曬。估唔到咁多人鐘意
我留display俾大家睇版。月尾先返貨。德國佬今個月啤酒節唔做野唔寄貨,頂佢地個肺。
買stowa唔買pilot款是咪好弱智?

我覺得無所謂,其他都唔錯
但要買就快,10月1日加價

加幾多?未有錢買一對,買住一隻自己用住先

好似未公佈
同時歐元都升緊,要買就快
利申:買過兩隻Stowa

好似未公佈

巴打隻手幾粗? 諗著買隻marine 不過手幼好似唔好睇
過2日上黎睇下隻junkers先
想平平地3k入隻

存貨已賣曬。估唔到咁多人鐘意
我留display俾大家睇版。月尾先返貨。德國佬今個月啤酒節唔做野唔寄貨,頂佢地個肺。

我屌

冇所謂真心。

https://www.laco.de/en/watches/pilot-watches-original/pilot-watch-paderborn-erbstueck

btw舊化款型到仆街。

冇所謂真心。

https://www.laco.de/en/watches/pilot-watches-original/pilot-watch-paderborn-erbstueck

btw舊化款型到仆街。

我好想買,嗰陣佬味由心滲出黎

光巴幾時返呢隻 幾錢?

光巴幾時返呢隻 幾錢?

哇屌我幾多年前貼架,左邊嗰隻都賣咗九世

光巴幾時返呢隻 幾錢?

應該成年前啦 今日爬鬼晒d 錶post

光巴幾時返呢隻 幾錢?

應該成年前啦 今日爬鬼晒d 錶post

依隻我都係執二手架咋,六七年前嘅款黎

光巴幾時返呢隻 幾錢?

呢隻唔覺有。應該唔會入。可以訂。幾百款我真係未必扑得中。
留名

好似未公佈

肥仔手 17.1cm左右直徑

好似未公佈

巴打官網買?
佢要幾耐先運到過來啊?
想買隻錶俾女朋友
Junghans max bill auto定stowa antea ks好?
差唔多價,junghans香港有代理,stowa要等
屌啦星隻junkers爆玻璃拎左去觀塘啲舊鋪整,塊玻璃都預左唔係原廠架啦,點知顯示動力果支針同我裝到歪左

好似未公佈

巴打官網買?
佢要幾耐先運到過來啊?

等佢整要2-3星期
寄到收到2-3日
我都想訂隻Stowa 刻埋字好貴
我都想訂隻Stowa 刻埋字好貴

買啦.stowa值
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞