[簡約手錶撚] 冷門/斯文手錶牌子介紹 3

1001 回覆
19 Like 3 Dislike
rossling regatta 係自動錶?

no, chronograph自動錶冇可能呢個價。

跪求價錢
啱啱訂左隻rossling
光巴係咪到時會聯絡過數?
我想問有冇斯文錶可以介紹 啡皮帶 白色錶底 無數字
差唔多既就可以 可以既話俾幾款我

有冇數字 同功能都可以 淨係想要隻型既 又唔太貴既錶
冇追post
想請教下樓主
鋼帶or鋼織帶 簡約大錶面嘅錶介紹?
想返工出街都啱帶 窮撚學生fg做n賤
另外想問下樓主點睇hypergrand啲錶?

巴打~其實你追得post黎都唔洗問啦。
同一個問題成個post問幾十次既其實都好影響討論,頁頁都有人問。

如果返工就唔好帶hypergrand啦,求其出下街就得。

我上年fg 我返工係戴timex+皮帶

睇你返工係幾formal,返bank rm, 要full suit個d, 就唔好帶timex。

跪求價錢

你google搵到我就已經有價錢。

先睇文後留名好嗎。post 1-3 都不斷講緊呢類既錶。
講左又唔睇。直接問有咩意思。
入咗隻knot同幾款錶帶,好靚

只係唔知邊隻最耐用
光巴 一萬樓下嘅aviation watch有咩推介

只係唔知邊隻最耐用

差唔多。耐唔耐用。
about vintage 兩千幾蚊藍寶石面幾靚。

stowa啦。好多巴打都有訂。
今夜去左巴打度買錶
試左陣臨買都仲要換多隻先收貨
靚仔得黎仲要好人
訂咗隻Stowa Marine Klassik

10月1日加價喇
要買好快d買

10月1日加價喇
要買好快d買

加價 搞到心動
Laco aviation watch 點睇?

佢有隻殘舊版幾正
不過圍番港紙要萬幾蚊
https://youtu.be/yqnaU_bj9xM

佢有隻殘舊版幾正
不過圍番港紙要萬幾蚊

好撚想買依隻

佢有隻殘舊版幾正
不過圍番港紙要萬幾蚊

好撚想買依隻

laco 有隻剩係錶身舊化,錶面冇舊化,行 miyota 芯,好似400鎂左右
同過萬嗰隻當然冇得比,不過平平地都可以一戰嘅

頭先去左光巴度幫襯 光巴又後生又靚仔又有耐性 唔該晒巴打介紹
爬完文好想即刻去搵光巴
窮學生想問下rossling 會唔會仲有巴打價
爬完文好想即刻去搵光巴
窮學生想問下rossling 會唔會仲有巴打價

其實我都有諗過上巴打舖頭攞巴打價
點知新嗰隻rossling23xx變1880好似已經好開心
冇猶豫就落左訂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞