[簡約手錶撚] 冷門/斯文手錶牌子介紹 3

1001 回覆
19 Like 3 Dislike
光巴有冇多咗人搵你查詢boldr? 事關某facebook搵咗佢地幫手出group錶之後反應極好喎

點解會叫group錶? 係咩group?

有個Facebook group搵咗boldr custom made咗隻潛,手功極好
士丁蝦 幾正
光巴,想問吓 boldr 隕石面有冇巴打價

三千八好平喇喎

我上光巴網睇要4670

三千八好平喇喎

我上光巴網睇要4670

係喎,早幾日pre order三千八咋

三千八好平喇喎

我上光巴網睇要4670

即係 miss 咗啦
光巴,我上網訂了 Rossling &a Co $1880 個隻手錶,請問銀行轉點樣比收據你
光巴,我係你個網到訂左Rossling &a Co $1880 個隻手錶,如果銀行過數應該點比據你
琴日上黎睇實物,Junghans造工真係好幾皮
我想問個錶面花有無得搞?
請問點睇klokers依個牌子呀 Thanks
https://www.klokers.com/en/kickstarter
光巴有冇多咗人搵你查詢boldr? 事關某facebook搵咗佢地幫手出group錶之後反應極好喎

完全冇。 谷主貼條official link draw 曬生意叫人pm 佢。
光巴,我係你個網到訂左Rossling &a Co $1880 個隻手錶,如果銀行過數應該點比據你

wtsapp me

三千八好平喇喎

我上光巴網睇要4670

即係 miss 咗啦

現貨係要貴d如果唔係對preorder既人唔公平啦。

邊隻?
請問點睇klokers依個牌子呀 Thanks
https://www.klokers.com/en/kickstarter

klokers香港好似jselect有。幾特別呀不過都幾貴。
Victorinox
光巴鋪頭今日開唔開

邊隻?

琴日上黎睇實物,Junghans造工真係好幾皮

同咩比?
光巴網店唔見呢個價喎。
hello光巴,想問隻藍金Vintage VIII 仲有無得平,買嚟返u記用 ,唔該你先

三千八好平喇喎

我上光巴網睇要4670

即係 miss 咗啦

現貨係要貴d如果唔係對preorder既人唔公平啦。

光巴仲未開門
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞