[簡約手錶撚] 冷門/斯文手錶牌子介紹 3

1001 回覆
19 Like 3 Dislike
我係今日黎入georgio fedon果個

hi 巴打
光巴想問隻Wave Falken Tan Classic幾時有貨?
趕住買比女朋友做禮物

幾時要?

禮拜日

咁趕~巴打之前直接上官網買ma。

光巴有冇賣呢隻 Giorgio fedon GFAC010
小弟想買呢啲款,budget得千5蚊冇咩選擇
手腕得14.5cm
有冇d類似orient sun moon既款 佢42mm對我太大

呢隻就平平地 40mm

呢隻就38mm 不過要4千

Budget大約 3k 想要藍錶面加羅馬時標
同埋係咪好小男人帶38mm

手幼咪38mm 囉 無咩問題架wo

光巴有冇賣呢隻 Giorgio fedon GFAC010
小弟想買呢啲款,budget得千5蚊冇咩選擇

冇入呢款。唔係我杯茶。 要既可以落訂。 千五蚊買大牌子傳統design都ok夠。

手幼咪38mm 囉 無咩問題架wo

nomos junghans 傳統德國brand d簡約款好多都好細隻。都係around 3x mm。
巴打有冇賣orient star

有冇d似呢d款平d
Budget 3-4k
巴打係咪會入nomos
幾時有

同問 同埋幾時截訂?

有冇d似呢d款平d
Budget 3-4k

冇呀,東方都係要去傳統鋪頭。東方個總代理串過馬撚~

巴打係咪會入nomos
幾時有

Junghans 岩岩到左貨,Nomos 香港總代理 OK左,等緊德國總公司點頭。
光巴 有冇36/38 mm chrono皮帶錶推介 隻手太幼
前幾日上過黎試rossiling 36mm嗰隻但好似都係2/3圈靚d
除左knot 有冇推介 budget 2k內

36 正常呢個價好似出唔到chronograph款,錶芯size限制左。

如果想轉錶帶係訂完到時拎貨再同你講? 謝謝

如果想轉錶帶係訂完到時拎貨再同你講? 謝謝

yes不過盡量唔好,好難預貨,如個好多人轉就未必夠。
光巴有冇多咗人搵你查詢boldr? 事關某facebook搵咗佢地幫手出group錶之後反應極好喎
光巴有冇多咗人搵你查詢boldr? 事關某facebook搵咗佢地幫手出group錶之後反應極好喎

點解會叫group錶? 係咩group?
光巴,想問吓 boldr 隕石面有冇巴打價
光巴,想問吓 boldr 隕石面有冇巴打價

三千八好平喇喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞