[簡約手錶撚] 冷門/斯文手錶牌子介紹 3

1001 回覆
19 Like 3 Dislike
我都想訂隻Stowa 刻埋字好貴

買啦.stowa值

連運要906歐 咁貴既 我諗住6k左右添

買啦.stowa值

我都想買 share運好無

買啦.stowa值

1516緊刻唔刻字 咩色帶

買啦.stowa值

一定刻 果少少唔爭在
我諗住up埋個機芯

買啦.stowa值

一定刻 果少少唔爭在
我諗住up埋個機芯

刻字又六十幾歐

我覺得無所謂,其他都唔錯
但要買就快,10月1日加價

加幾多?未有錢買一對,買住一隻自己用住先

好似未公佈
同時歐元都升緊,要買就快
利申:買過兩隻Stowa

巴打隻手幾粗? 諗著買隻marine 不過手幼好似唔好睇

肥仔手 17.1cm左右直徑

巴打官網買?
佢要幾耐先運到過來啊?

等佢整要2-3星期
寄到收到2-3日

Thx

買啦.stowa值

一定刻 果少少唔爭在
我諗住up埋個機芯

刻字又六十幾歐

我等緊prodiver條bracelet同個新o個個銀圈..

買啦.stowa值

一定刻 果少少唔爭在
我諗住up埋個機芯

6k冇可能啦。

買啦.stowa值

一定刻 果少少唔爭在
我諗住up埋個機芯

6k冇可能啦。

我屌,原來歐元升咗咁多,好撚貴啊

買啦.stowa值

一定刻 果少少唔爭在
我諗住up埋個機芯

6k冇可能啦。

埋單成9k 不了
巴打 如果想買隻簡約黑鋼
不直2000-3000
有無好介紹😂

一定刻 果少少唔爭在
我諗住up埋個機芯

6k冇可能啦。

埋單成9k 不了

照唔照衝好
定遲d歐元會降?

一定刻 果少少唔爭在
我諗住up埋個機芯

6k冇可能啦。

埋單成9k 不了

照唔照衝好
定遲d歐元會降?

本來諗住帶開潛水錶平平地轉口味
近萬就不了
不直2000-3000
有無好介紹
屌啦星隻junkers爆玻璃拎左去觀塘啲舊鋪整,塊玻璃都預左唔係原廠架啦,點知顯示動力果支針同我裝到歪左

冇保咩?咁撚樣都得?
不直2000-3000
有無好介紹

粗鋼定幼纖鋼米蘭帶。
想買隻錶俾女朋友
Junghans max bill auto定stowa antea ks好?
差唔多價,junghans香港有代理,stowa要等

Junghans我都有。
stowa manman地。
想買隻錶俾女朋友
Junghans max bill auto定stowa antea ks好?
差唔多價,junghans香港有代理,stowa要等

Junghans我都有。
stowa manman地。

janghans how much?
請問rossling and co 隻 metropolitan-automatic 買唔買得過
新手唔太識 係上網見到個樣都ok
請問rossling and co 隻 metropolitan-automatic 買唔買得過

我自己有賣, 又唔會倒自己米,不過客觀講,
樣靚,芯正常。只講hardware的話可以買好多平過佢。

我自己有賣, 又唔會倒自己米,不過客觀講,
樣靚,芯正常。只講hardware的話可以買好多平過佢。

請問一下同價位嘅話有啲乜嘢錶都相似可以推介一下
上網有時睇得啱但又太貴學生哥
十多年前左右stowa未紅果時, 扮Nomos既基本款係賣緊3千幾港紙
十多年前左右stowa未紅果時, 扮Nomos既基本款係賣緊3千幾港紙

其實laco都有藍針同款。
https://www.laco.de/en/watches/classics/berlin-40

其實laco都有藍針同款。
https://www.laco.de/en/watches/classics/berlin-40

其實bauhaus style唔係nomos獨有.......
其實有冇價錢平過stowa既bauhaus錶
想要eta 芯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞