[簡約手錶撚] 冷門/斯文手錶牌子介紹 3

1001 回覆
19 Like 3 Dislike

想買呢隻 巴打知唔知邊到有

amazon jp 買啦

信和街鋪會唔會有 想鋪頭睇下實物先

呢個點睇幾靚 但係好似上唔到大場面

呢個點睇幾靚 但係好似上唔到大場面

因為佢個款唔係太正式,似出街錶多d。
係咪有巴打舖頭

想入隻 about vintage 1815

另外想問香港會唔會有huckleberry &co 實物睇

係咪有巴打舖頭

香港冇鋪頭賣huckleberry。
係咪有巴打舖頭

唔該巴打 開心使用中
係咪有巴打舖頭

唔該巴打 開心使用中

謝巴打。

呢隻真係靚到痴撚線。
係咪有巴打舖頭

唔該巴打 開心使用中

謝巴打。

巴打巴打 舖頭有無錶帶打孔

帶帶下想緊多小小

唔係既有無邊間打孔靚仔啲可以介紹
係咪有巴打舖頭

唔該巴打 開心使用中

謝巴打。

帶帶下想緊多小小

可以幫你打,靚唔靚就盡人事。手夾一定冇廠咁靚。
係咪有巴打舖頭

唔該巴打 開心使用中

謝巴打。

帶帶下想緊多小小

可以幫你打,靚唔靚就盡人事。手夾一定冇廠咁靚。

些些巴打 聽日收工上黎
黎緊巴打們會有Junghans, Junkers ,Nomos睇。
想問下巴打有無現貨呢隻 https://www.brathwait.com/products/black-swiss-made-rosegold-melano-top-grain-italian-calf-leather-strap-1

如果有 賣咩價錢 睇中想入手
筆直4千內 有咩牌子推薦

巴打會唔會想玩情侶錶面?
識朋友做緊
想買2隻同女朋友做情侶錶
有無好介紹

巴打會唔會想玩錶面
識朋友做緊可以幫你問下
樓上覆錯左人對唔住
筆直4千內 有咩牌子推薦

巴打會唔會想玩情侶錶面?
識朋友做緊

Casual 款, Klasse 14,
斯文, Rossling & Co。
台灣/日本先有鋪, Knot。
大牌: Tissot Everytime。

垃圾: 鐵達時,DW。
黎緊巴打們會有Junghans, Junkers ,Nomos睇。

舖有?nomos有趣

會有熱門款,但一定冇大行咁齊,始於負擔重。

舖有?nomos有趣

會有熱門款,但一定冇大行咁齊,始於負擔重。

有興趣
https://www.kickstarter.com/projects/1608034664/sequent-the-worlds-first-kinetic-self-charging-sma/description

大家點睇呢隻

幾過癮。auto smart watch真係未見過。

開埋gps都用到3日
個叉電效率咁高
搵日上黎睇睇about vintage
巴打間舖係旺角百寶利中心果間?
https://www.kickstarter.com/projects/1608034664/sequent-the-worlds-first-kinetic-self-charging-sma/description

大家點睇呢隻

幾過癮。auto smart watch真係未見過。

開埋gps都用到3日
個叉電效率咁高

super early bird 個價抵到瀨屎。不過本身唔帶smartwatch如果唔係一定狗衝。
搵日上黎睇睇about vintage
巴打間舖係旺角百寶利中心果間?

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞