[簡約手錶撚] 冷門/斯文手錶牌子介紹 3

1001 回覆
19 Like 3 Dislike
巴打今日可唔可以上來幫隻rossling打洞
巴打今日可唔可以上來幫隻rossling打洞

可以呀,搖撚準備。
嚟緊想買隻IW5007 有無咩評價
今日上左光巴間鋪度訂錶 心大心細左好耐 最尾都係決定訂R&C隻新錶
同埋都打攪左光膠幾耐下

正如其他巴打所言 光巴好好人 期待新錶
https://www.greyhours.com/en/collections

睇睇呢個牌子,FB廣告見到,好似都幾靚
https://www.greyhours.com/en/collections

睇呢個牌子,FB廣告見到,好似都幾靚
等巴打賣nomos黎幫襯呀
諗住買隻Tangante
如果有大細size更好
光巴果度 多唔多junkers pliot款
或姐其他牌子pilot 賣?

睇呢個牌子,FB廣告見到,好似都幾靚

都一段時間, 初期有諗過入,不過睇大陸佬review好似普通就hold住左~
上星期係東京買咗隻knot,
呢兩日發覺秒針有時會停咗。
係咪即係壞咗?

係咪即係壞咗?

電冇左/機芯乾油/有塵。
光巴果度 多唔多junkers pliot款
或姐其他牌子pilot 賣?

junkers有幾百款,我剩係揀左bauhaus, pilot如果受歡迎先會考慮入現貨。不過其他都可以幫訂。其他牌子得返ventus 既黃銅同碳纖錶。
新手想問,機械錶來講,swatch system 51同價位是咪無撚柒敵?
4000筆直
鋼帶有冇咩介紹
新手想問,機械錶來講,swatch system 51同價位是咪無撚柒敵?

機芯正係正, 但個樣成隻玩具膠錶。唔通真係只J機芯咩。
4000筆直
鋼帶有冇咩介紹

鋼唔鋼帶好死既姐。最重要錶面想要點?
係咪即係壞咗?

東京邊頭有?幾錢左右?
光巴你有冇入?or 可訂?

junkers

呢隻幾受歡迎。

我會轉皮帶
$5xxx?
4000筆直
鋼帶有冇咩介紹

鋼唔鋼帶好死既姐。最重要錶面想要點?

類似

最近買

junkers

呢隻幾受歡迎。

我會轉皮帶
$5xxx?

呢隻原本就係跟皮帶,係我屎忽痕轉 nato 玩吓啫
係咪即係壞咗?

東京邊頭有?幾錢左右?
光巴你有冇入?or 可訂?

我係表參道果間買,退咗稅16xx
過2日上黎睇下隻junkers先
想平平地3k入隻
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞