[簡約手錶撚] 冷門/斯文手錶牌子介紹 3

1001 回覆
19 Like 3 Dislike
UNDONE呢個牌子又點睇?

未玩過真身,幫推睇下其他有冇comment。
好多巴絲幫襯
少量junkers zeppelin 到左, 之前d巴打可以上黎玩下。
點睇steinhart watches呢個牌子
光巴有冇22mm鋼織帶?
如果手幼撚有咩介紹

22mm冇咁粗。20就有。基本上手幼撚直徑<42mm 都ok。

錶帶有咩推介
有無巴打玩開AVI-8?

avi-8 款多幾靚。但成日有巴打話易廢。

啲款係好正
但個錶面好大,我唔太接受到

Massdrop做緊果款AV-4048個款堅靚
42mm錶面都仲戴到, $1.6k 心大心細中

抵玩
尋日買左隻Klasse14巴打好Nice
光巴鋪頭在哪
賴得濟冇爬文

抵玩

幾靚喎,巴打可唔可以介紹吓?邊度有得買?

抵玩

幾靚喎,巴打可唔可以介紹吓?邊度有得買?

大圍同信和八樓
光巴鋪頭在哪
賴得濟冇爬文

光巴鋪頭在哪
賴得濟冇爬文

google search: about vintage hk就有

想問d咩?

光巴鋪頭在哪
賴得濟冇爬文

google search: about vintage hk就有

唔該巴打
原來我都有like左
光巴有冇賣knot?
帶開細MM同G SHOCK,如果3K左右睇啱咗3隻,巴打覺得點/邊隻好 有無其他推介下

光膠巴 等你嚟開舖呀

junkers
麻煩曬

想問d咩?

好唔好用

想問d咩?

好唔好用

我kickstarter 買,價錢ok啦
有少少取巧,混合機芯 = 石英錶+機械timer
不過精工芯應該衰極有個譜
我都係一到手就換左nato strap
3000幾可以有eta芯???

有d難。

junkers

呢隻幾受歡迎。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞