[簡約手錶撚] 冷門/斯文手錶牌子介紹 3

1001 回覆
19 Like 3 Dislike
光巴網店唔見呢個價喎。

咩價~????? PM我/WHATSAPP我。
hello光巴,想問隻藍金Vintage VIII 仲有無得平,買嚟返u記用 ,唔該你先

已經平左。 有咩直接WHATSAPP我會快D。
光巴仲未開門

今日去左寄dhl 遲左。 有咩直接call我。
光巴pre order嗰隻rossling知唔知確實出貨日子
光巴pre order嗰隻rossling知唔知確實出貨日子

Rossling:
The Regatta is almost complete. There was a quality issue with the engraving on the crowns so we had them redone (1 week). We should have the watches in stock very soon. I will let you know as soon as I have the exact date.

要同光膠巴打講聲唔該晒,錶真心靚又抵玩

個隕石面質感好強,正
光巴點評價ingersoll嘅錶
啱啱行過錶舖,見d錶幾靚
咩KEYWORD SEARCH到網店?
咩KEYWORD SEARCH到網店?

rossling & co hk, boldr hk, 乜都得

個隕石面質感好強,正

謝巴打支持
巴打隻rossling regatta鋪頭有無得試下? 未戴過上手未想訂住 thx
巴打隻rossling regatta鋪頭有無得試下? 未戴過上手未想訂住 thx

光巴

光巴

未到~~~~~~~~1-2星期後到。

光巴

但到左咪無preorder 價錢
有無啲相近嘅錶可以試試手感咁 thx
光巴有冇pm

光巴

有。about vintage既錶。
光巴有冇pm

連登邊有pm架?
tg: https://t.me/Lightplastic
光巴有冇pm

連登邊有pm架?
tg: https://t.me/Lightplastic

光巴

有。about vintage既錶。

唔該曬 聽日上黎試試
巴打我隻Vintage
早個排時不時會停
搖一搖禁一禁又郁返
似無電定個蓋唔實
巴打我隻Vintage
早個排時不時會停
搖一搖禁一禁又郁返
似無電定個蓋唔實

拎上黎幫你俾師父睇下。有兩年保養唔洗擔心。你跌甩過蓋?
巴打我隻Vintage
早個排時不時會停
搖一搖禁一禁又郁返
似無電定個蓋唔實

拎上黎幫你俾師父睇下。有兩年保養唔洗擔心。你跌甩過蓋?

無啊 係見佢停一停 我禁一禁個蓋又郁返
我搵日上黎探下更
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞