IG shop 討論區(13)

1001 回覆
23 Like 6 Dislike
報海關啦
唔知 但一定賺到好fat fat
仲開埋名牌線 夠本入現貨 (雖然唔知係咪真貨)
名牌嗰啲肯撚定係假
仲話歡迎合作批發
邊撚到得黎咁多Chanel 比你批發
見你有啲落力追擊
係咪苦主之一
印象中20尾開
佢啱啱開業搞giveaway嗰陣有follow過
但過咗陣覺得佢哋賣假嘢unfollow咗
有無人買過maum.kr 見佢啲衫都唔平
好多款Codibook都有
想買男裝銀包,請問各位推介邊間ig shop
買過一次 cutting普通
真心想知佢間嘢啲衫著到個人又肥又矮無晒美感都賣成千幾蚊 到底有咩人買 橫掂係人都知你抄 但抄成咁影衰埋ouat
呢間love.in.reality全部淘寶貨幾十蚊賣200up,連啲size measurement 都同淘寶一樣 仲要開埋website 啲錢真係好易搵 利申買過中伏 個tag係啲串錯字既英文 100% from taobao

屌奶媽 我都中過一次伏
收到一摸已經知係淘寶嘢 屌你老母
影到米七咁仲小個子
話佢米八我都信
店員身形比model更有參考價值
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞