IG shop 討論區(13)

1001 回覆
23 Like 6 Dislike
都知道可以自己訂仲好 想代購都係想買個方便
同埋打聽下有冇啲唔好嘅風評 想中少啲伏 先有呢個post啫
唔通其他人討論下邊間邊間鋪 就留句叫人不如自己直接淘寶 韓國網買衫
都係志在討論下如果唔係呢個post唔使開到13
anyway thank絲打
咁我都冇咁嘅意思嘅
都明大家會驚買到假嘢 所以先咁講
事實真係自己喺官網買個安心 好過經ig shop唔知邊到貨源買返嚟又唔識分真假 到頭來擔驚受怕就唔好啦
因為價錢真係唔會差好遠
其實都冇乜伏嘅 除咗vw鏈珠珠數量不一嗰單嘢怪怪地
唔會拖貨唔寄嗰啲 係有時會等得耐少少 訂外國貨係要啲時間
可能我誤會咗
我見好似都信得過 純粹睇下會唔會再有其他絲打話中伏
當然直接買係好啲 不過有時搵代購就唔使咁煩
應該係真 只係食水幾深咁
極度懷疑係店主
係啦屌講到咁
買而啲野都係專門店買穩陣啲 差個少少錢 起碼真野 唔好上而啲IG SHOP買啦各位
點啊對比成點
喺唔喺到你身有屎屈錯人牙
Diu 唔係店主就係同店主有親啦,
勁撚緊張
又要證據又要對比圖,
又話要嘈佢退錢
跟住又突然力撐 屌鳩全世界咁
洗唔洗畀張單你睇?單純想屌鳩下啲亂屌人假貨嘅人點啊揾到邊到假味
單純睇唔過眼不如咁講你無証無據就話人係假我對比完又唔覺得人假我幫人講下道理又唔得嘅你哋個世界喺唔喺只可以踩人唔可以幫人咁都幾撚可悲不如你哋講下假喺邊度有証有據好過喺到鳩
唔用專櫃貨點對比真定喺假你真喺唔識㗎喎⋯⋯
講翻重點假喺邊先又要屈我係店主洗唔洗同你出嚟見下面
你堅持話係假我連對比圖都畀埋你
證據
不如靜啦

做打手做到咁肉酸

你覺得真你就買多d

我哋覺得假 就唔買

前面比埋你睇討論間嘢仆街事的post

你真係當睇唔到

係咁證據證據

真係好Q 煩
講事實都唔得講事實就係打手
買唔買喺個人選擇我單純覺得無必要喺無事實根據之下,樓上就要屈人嗰Chloe袋係假如果要淪落到人買平小小就等於假都幾可悲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞