IG shop 討論區(13)

1001 回覆
23 Like 6 Dislike
依家啲人仲做埋佢信徒
啲衫一味得露 又唔露得靚 有啲好似底衫咁 真係唔知邊到嚟嘅勇氣著出門
人地就好啦賣衫賣到 買袋買名牌買錶買樓
人地自己就買名牌 班客就買佢啲翻版Nike legging “Chanel”logo 小背心
佢都真係好厚面皮 自己用真嘢 賣假嘢比客
唔知佢會唔會著假嘢入d名牌呢

不過係d客on9 明知假嘅都照買
都係 係得佢到買都知唔係真
不過依家好似搵唔返個啲相
我記得條‘Nike ’Legging 都要2 3百蚊
唔明啲人點解唔自己去專門店買
咁貴買抄款
店主就著對拖鞋都Hermes Chanel
有冇人知咩事?
店主依家識玩左繼續喺淘寶入貨但係入啲外國牌子既次貨(人地唔要嗰啲)仲要好意思貴10倍賣比香港客 依家比人爆左出黎就心虛加brand from France / 🇺🇸 真係外國網入貨就唔止呢個價,同fluffy fuzzy一樣想賣淘寶賣到實體店

嘩屌即係買瑕疵品再轉手
呢間同slowover一齊放post頭啦
正版pimkie呢條裙都要20歐羅又冇sale又未計運費(都應該唔會寄到香港),店主一定係搞手求打個和所以賣$2xx,絕對唔係淘寶$20人仔瑕疵品

不過我上次係佢度買嘢 點知冇貨 最後佢都有退返錢俾我 係佢覆嘅時間算耐 佢應該唔係正職嚟 個人覺得佢食水唔算深 所以都唔會要求佢cs做得好/有 model

呢間shop又係賣淘寶貨賣到成萬follow
呢對雲朵鞋淘寶最平$50人仔
佢賣到$299
嘩屌 比人爆大鑊就唔係2014到入貨
好撚仆街呀 睇story仲好意思仲5%off promotion
真係多撚謝
佢有錢賺㗎喎冇貨退錢呢啲基本啦
仲要耐覆 而家同佢買嘢仲要同情佢有正職忙?
覆得慢嘅網店根本就係死罪
試過有間問佢嘢隔日覆一句
我上網買嘢都係貪方便
做咩要體諒佢唔係正職做
而家大把平過佢,有CS,相又影得靚嘅igshop
唔使再受氣

之前好似有人屌過呢間?
賣假Chanel
報得
[整合] 藍到發黑 @deesse.h @mlkisprodaction賣假貨但發惡起人底/淘寶扮日韓(1)
https://lih.kg/2972040

越反越紅
又搬大舖
見佢啲牛仔褲幾靚 差啲想買
唔知啲牛仔褲係邊間淘寶入貨呢

想問有冇絲打喺韓網見過呢套衫喺bnl gmarket搵過都唔係好見 佢呢個價真係有啲貴

有冇絲打知係邊個日本網有得買呀
可以試下canshop.jp
thx 絲打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞