IG shop 討論區(13)

1001 回覆
23 Like 6 Dislike
https://www.instagram.com/reel/CkYpZaPg_IW/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

呢間賣泳衣既鋪頭咁搶口既
個客中左covid去唔到試衫都要俾人公審
香港小店特色就係串過馬撚
EQ咁低
如果直頭放飛機但一句都唔通知
好好奇佢會點
諗起教主
有覆咪算好 出咗story話以後催單唔覆
即係比完錢就唔會理 要20個工作天後先覆啲客喎

呢間係賣假嘢? 見佢賣得好平 仲話會開埋studio
Serco BB 復出 大家點睇
https://lih.kg/3202644
我都係買過 都準時到貨無特別
但之前見佢同人拆夥 係咪有影響
佢一年內已經走左兩個香港店主扮明係內部有問題連啲香港店主都頂唔順
我都係買過 都準時到貨無特別
但之前見佢同人拆夥 係咪有影響
佢一年內已經走左兩個香港店主擺明係內部有問題連啲香港店主都頂唔順
其實好基本check貨店主都唔做 成間shop都好有問題

唔講態度個啲 好簡單件貨有問題 開頭仲話無訂錯貨唔會退錢 叫客寄返去美國自己退 我唔expect啲店主完全無qc check過求求其其比客 好似收到件有問題嘅貨係客責任 最後仲要自己比埋順豐運費寄返比佢退

之前都有朋友中過伏 勁耐到貨 比完錢應機慢到 廣告就繼續落 單繼續接 無貨淨係識賴集運

tag多次 黑店 @glamgirlie.co
有冇人係kindle bar買過野
現貨等咗個幾星期都未寄
wts又冇人覆
@glamgirlie.co 賣次貨,件貨勁多瑕疵又唔肯換貨,講咗兩個星期終於話幫我再訂,約交收時間問咗幾次佢都專登唔睇唔覆,由頭到尾都冇諗過會換俾你,黑店,專呃人錢!!!!!
想知下面係邊間shop?
上面答左~
thankq
咁可憐委屈就執柒咗佢啦羊絲
又要賺錢又要扮慘cls
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞