IG shop 討論區(13)

1001 回覆
23 Like 6 Dislike
負評我做乜鳩
絲打唔係你問題呀,我上面留言都講過,情況同你一模一樣
真係不了 高過serco 買咗加長
dllm長到拖地 一啲都唔好睇
闊到勁樣衰 唔知佢點著 應該係得佢著先好睇
反而想知呢個身形著咩褲好
個brand tag係唔係寫lake side?
我都賣緊衫 唔怕講係26000won 連手續費運費200hkd左右 食水深唔深就見仁見智啦
Btw懷疑佢d飾物係pinkoi入貨 價錢差唔多貴一倍
Serco個model grace 都開咗賣衫ig shop
雖然一個偏日系 一個偏歐美
唔知有冇衝突
淨係知啲衫好貴
冇實體店冇studio都夠膽二百幾一件crop
賺到笑
呢個po咁撚多serco fans盲撐
咁都有負皮
啲相係影得靚
但質量真係好一般
真係好貴
但佢呢間似target 成熟類型既客多啲
不過啲料真心麻麻 件背心著咗兩次就起毛粒
啲款其實好common
一件淨色打底都可以賣200蚊
我仲瘦過佢
佢啲定價拍得住serco
講緊serco係要考慮埋租金拍攝同員工出糧
Grace啲勁basic嘅款賣到2-300up
見到佢賣嘅同款其他小店賣平佢百幾蚊
KOL真係大晒
明明grace同夢雨都係靠係serco度model 增加左知名度 紅左之後就自己開shop 仲要都係賣衫唔知serco係咩反應呢 自己鋪頭嘅model紅左就變competitor
我反而覺得serco係默許佢地咁做甚至grace 同 夢雨間鋪佢有份

想問下有冇人買過呢間啲衫? 伏唔伏
唔係賣泳衣咩?
最近喺grl買咗堆衫 其中呢件計埋運費都係$80
無意中喺ig見到呢間igshop 賣成$249

情況完全一樣仲要腰圍係鬆的所以唔關肚腩事
可以點樣喺官網買之後寄返嚟~thankss
我用AE信用卡俾錢 寄去Buyandship個倉
佢哋運到嚟香港我再俾集運運費
我買咗10幾件衫 集運運費300有找
grl都係賣大陸野
呢間日牌啲料唔好
啲相同model係靚既
如果純粹著個款幾十蚊係ok
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞