IG shop 討論區(13)

1001 回覆
23 Like 6 Dislike
btw我真係黑店避雷針
買過以下 全部中伏:
1)slowover
2)serco 有色差 條褲好長
3)mormor 溝淘寶貨
元朗少遠btw thanks
啱啱睇到有人貼圖

Serco store 苦主區 — 你個件有問題 我個件冇喎*ˊᵕˋ)੭
https://lih.kg/3066541

有冇係unicornbuys搵過佢哋代購
唔知點解喺大陸寄個袋過嚟
佢啱啱開個時買過一次質素勁差 啲衫勁薄
條友好似成日失蹤
買過Buykr.athome同blublubluuueshop 兩間都冇伏不過冇實體店 前者係夾單價錢好平 後者係想買現貨嗰陣就會幫襯
youngyxxi_本身定價貴過buykr.athome少少但有啲包運
buykr.athome 就全部到付
計返埋條數都係差二十蚊內,但youngyxxi_快好多
不過youngyxxi_已經無以前咁平
唔知咩事,以前幫襯 owlweluv,宜家半隱退狀態咁
ommu.store 好似都ok

想問多次大家覺得jeviss點
好似好耐之前傾過
ommu夠平 買過一次 同價錢成正比
jeviss啲款比較ol 成熟feel
想問下有冇日本零食店 上網搵果d嚟嚟去去都係賣杯麵再唔係就得十幾款
HKTVMALL班人又食水深
ommu之前講過等勁耐,唔知係咪訂造想夾一大批貨運費,落單個時話已經夠數會即刻造貨。
最後等咗半個月先有,等到天氣熱先收到,著咗上身仲熱
headlight_hk 開店0日 決定親身試伏 買咗盒卡樂B同背心
收皮再同大家講
比你咁講一講0日收皮
Ommu我都有留意,價錢都幾平不過未買過
想問下大家有無買過30menu 質素如何
睇相幾靚但價錢都真係唔平
有冇人買過2littlebob?想知質地同性價比如何
戴返個頭盔先 我唔係幫想佢
我上年同今年都幫襯過佢 total兩次
但係兩次都係一個月內搞掂晒
完全冇拖過我
我本身都諗住夠日子就催佢
點知最新個次未夠日子已經叫我send順豐俾佢
但係不排除佢香港個店主走咗之後變返好
有冇人喺_.huhmeh買過野?
想知啲一字膊質地如何
3arywardrobe 好伏 ig shop
想講不嬲都知 ig shop 有啲都係淘寶貨
買親都會好小心揀 亦都有喺IGshop買過真係靚料嘅
日本韓國衫
不過都係避免唔到質地仲cheap 過淘寶貨嘅所謂韓國
衫。
認真 收到個款 的確係同圖一樣
但係個質地真係差到。。
麻布咁款 仲要好薄好薄。。
仲要佢價錢都唔平 兩件都係質地差過塊地布 都成三百
幾蚊
佢條連身裙 話就話有內里 但就淨係做下邊上面都冇做。。。
成條裙得個tag 話自己係韓國製造 但完全係cheap過淘寶嘅質地。。。
其實我都睇得出呢間舖頭係新開 想支持下小店 我見佢影啲相都幾有心機 又book studio咁 但真係估唔到你質地咁差。。。 唔建議再幫襯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞