IG shop 討論區(13)

1001 回覆
23 Like 6 Dislike
呢間睇真啲就會發現啲like買返黎
又懶係嘢咁 網站冇價錢都唔知開嚟托柒
Stranger room食水深到癲
ilala口罩佢賣280/50個 450/100個

就咁google下都搵到 全部都平佢一半
間間都賣$280-290/100個
SR足足賣貴成倍
KF94通街都係,
如果貴過$3/個都唔洗幫襯
想問下大家有冇係fluffy fuzzy都買過野?
上個post有講 淘寶貨 自家製應該都係搵支那廠整
歐美衫唔似韓國衫咁易有貨源同埋平
除非間鋪講明brand from princess polly嗰啲
否則好大機會淘寶貨 你會見到衣領無tag
而家賣淘寶貨竟然都可以越做越大仲要開埋門市
想問你知佢係carousell買d tag?
我都落左訂買chloe tote
見佢正版正貨有到貨圖 仲問左佢拎單
佢又真係show左email比我睇
我google左個名見係lv既公司
即係有單都係假嘅
有無多d證據先 好似爬左好耐文都搵唔到
定私下有仇 對家打手呀
無比較圖無真相 想知多d wor
係真我一定報驚報海關搞大去
其實send單真係唔代表係真
好多都係溝貨賣
還掂你都訂咗,建議你拎完貨自己拎去驗
不過你仲要喺度自爆你問埋佢拎單,如果人哋真係溝貨賣嘅話,邊敢畀個假嘅你
所以你唔使驚啦byebye
btw今時今日仲有人覺得有單就一定係真嘅真係好傻豬
先唔講溝貨賣嘅問題,一張假單有幾難整?濕鳩假名牌袋都會畀單你㗎,不過係假㗎咋嘛
凡事講證據同道理嘅

你是咪都買過嘢
係嘅貼出來等大家評下理

見你又改名又開分身覆自己
個個post你都話店主買tag賣假
好奇想知你點知的 你見到佢買 定係你收過假貨 定點先
如果冇證據咁樣亂鳩咁話人又好似唔係咁好啵
唔好見人有唔同聲音就話人打手先
有料就咪收收埋埋 post多d出黎俾大家食吓花生啦
冇圖冇真相好難繼續討論落去
報驚海關都要證據la ching
Lm等睇

利申 路見不平 非打手
好奇問下點解唔去專櫃買?
個袋本身又唔係貴,去專櫃買差嗰少少錢
乜真係會為咗慳嗰少少錢而去IG SHOP訂㗎咩
真係睇唔撚透慳嗰$212而去ig shop買係咩心態
咁撚慳不如咪撚買
就算門市無晒貨都仲可以上網訂
慳嗰二百幾蚊真係好痴線
小數怕長計 慳番$1500夠食好多餐架喇
$212係做乜鳩
清你咁講冇乜說服力喎
你冇理由睇唔撚透架
我係李嘉誠日日行入專櫃買袋都得啦
講講下又無啦啦笑人窮都有嘅
Yes 千奇唔好
首先,咪撚玩啦李嘉誠買呢啲濕鳩幾千蚊袋
我睇人真假就等於我幫襯人哋?
我就真係好鍾意分人哋真假㗎喎,個黑店list我都幫咗唔少手,填得上去嘅唔代表一定買過嘅,有證據係假嘅我一樣擺上去,我就係咁得閒㗎喇
btw 呢間嘢又真係有ching tg搵我畀咗料我話我知係假嘅,同埋呢間已經摺咗lu~
利申:會留意名牌代購Ig shop但從來無經代購買過
覺得既然都肯花幾千幾萬銀去買個袋,做乜仲要慳嗰千零二千蚊去幫襯代購
慳嗰千零二千蚊要冒有機會係假嘢嘅風險唔值自己揹都揹得唔安樂
曾經都覺得慳嗰少少錢搵代購係好事,不過諗返起真係覺得好好彩自己買之前諗通咗去咗專櫃買
唔係嘅話依家真係會日日心慌慌怕係假嘢
所以先好奇下ching點解會買代購,點解會為咗平啲而去冒買到假嘢嘅風險
Chasing Class黑店
啲野一拖又拖,滿口大話
基本上唔係商場/地鋪我都唔會去

樓上鋪咁易中伏留番俾你班窮撚啦
想問吓大家 stranger room個粉紅色月牙袋
係咪高仿嚟㗎?
見正貨賣差超過$1855港幣喎

stranger room係咪冇錢請人執圖?
呢個高仿淘寶好多
韓國e d老番大國既designer野邊有人會買正版
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞