IG shop 討論區(13)

1001 回覆
23 Like 6 Dislike
我都係買過一次中伏就知佢咩料 見佢呢排好努力落ad多好多followers 啲story係咁吹自己啲衫靚料
_sinyiiiii
佢次次一自拍都會影到咁 影到自己成個巨人
所以唔會信佢個啲衫有咩拉長效果
只會佩服佢啲攝影技巧
同埋我留意到呢件衫另外個兩位model 影既時候
個束腰位都係鬆鬆地 唔排除佢可能有再加條belt 先做到呢個效果
有次見佢著條褲著得勁好睇就買左
攞到返黎完全著唔到嗰個效果 拖曬地
靚條鳩毛咩 淘寶嘢mark up 5倍
懶係歐美風 仲有極sell高彈性 又舒服
鞋到仆街
想知你買左邊件 佢黎黎去去都係識話有彈性,靚料唔hea,復古風,法式,高級,點知原來係40蚊件既淘寶貨

love in reality 淘寶賣貴5倍
而家ig shop多到好撚誇張
我幾乎每日都收到5間或以上嘅follow request
求其㩒入去幾間望下全部都係得幾十到幾百個followers
淨係呢一兩個月開嘅都見到十幾廿間
網站又冇 門市又冇 相又影得hea
賣得平都唔敢幫襯你啦大佬
拉落啲睇返幾個月前request follow我嗰幾十間已經幾乎全部都冇更新執撚埋
成日覺得無門市 要wts個d好麻煩
我自己就唔太鐘意行門市
最多都係上網訂好晒之後落去拎貨
不過有啲真係似中學生/師奶做生意
啲圖又柒啲相又柒咁
我見好多賣得平過我買開嘅$20件
但我真係情願比多$20都唔想搏
有website還好
得Whatsapp嗰啲一見到就調頭走
出貨訂貨亂到仆街
多都算 啲款重要大家都一樣咁制
好似有款好多色既bratop(絲打們應該知我講邊件)
間間都係+$99可以換購
真係大家鬥平賣
想講嗰款bra top真係唔好著個pad形好明顯
但間間都跟風賣
呢啲中文直譯既日文見到都驚
唔識好心就唔好班門弄斧
唔係打幾個日文字就係日本野高級左

“あなたの訪問”
而家首相黎參觀咩

BTW 而家好多呢啲同類型既店入哂商場
好賺都咁?
而且大把fast fashion都有得買 有得試添
有冇絲買過serco款垂感西褲 見好多ig shop都有賣
Lm我都好想買
我感覺呢間野啲衫好有大陸野賣到貴一貴嘅感覺
呢個價錢我不如真係上網買返日本牌子好過
間野成日長篇大輪咁吹奏自己啲野 好耐之前買過對鞋 跟住男朋友話望落好膠好似喺地攤買咁 之後冇再著過
買過條裙洗兩洗就縮左水 著咗兩次條拉鍊又爛咗 唔係肥得滯拉爆左 係佢真係爛咗
仲要賣到好貴 比錢先知幾錢 迫你買到做佢vip
買過 好著呀又好襯
不過佢雖然係半橡筋褲頭但條橡筋會有啲緊
佢網站都有寫適合細腰圍多啲
除左呢樣之外我覺得係幾好
呢間真係吹得太大 又貴
之前買過佢對平底鞋吹到個底好軟好舒服
咪又係平底鞋一對
好耐之前買過 都兩三年前 買過佢冬天衫嘅福袋 備註咗個人要求 啲款都係好一般 全部都冇著過 晒咗千幾蚊

大大頂頭盔
絲有冇好小心咁洗 好驚褲腳爆線
見到褲管都幾闊 會唔會拉橫咗個人
touchwood無事喎暫時
都著左有一年
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞