IG shop 討論區(13)

1001 回覆
23 Like 6 Dislike
想問大家有無幫襯過dear_lesley 上個星期六落左單過埋數cap圖send去佢地wts 到依加都無人覆/update過張單 當初見佢寫in stock 1-2days ship先買 我去埋店主個人ig dm佢佢都無覆 想問下大家如果佢一直都係咁我應該點做

之前係呢間買過一件冷衫 收到之後質地勁差
連衫個label都冇 果陣都諗緊係咪大陸入貨
點知佢啲衫係廣州批發中心9成都有
一直都以為佢係韓國入
我都係咁 懷疑俾人𠱓
[多圖]喺IG shop買嘢 6月中至今仍然未收到貨
https://lih.kg/3086071
好彩係淘寶以圖搜尋
成間垃圾賣淘寶野
連圖都偷淘寶
仲𠱓人正貨
@trio.wardrobe
https://instagram.com/trio.wardrobe?igshid=YmMyMTA2M2Y=

差啲比佢𠱓左
賣淘寶貨扮正貨既仆街
@trio.wardrobe

有無人幫襯過呢間?想知啲貨真定假
Tom hands成日左抄右抄 扮原創 好仆街
https://instagram.com/tomhandss?igshid=YmMyMTA2M2Y=
間店既Model係佢呀妹黎
整容+打左好多枝微針 扮純天然
讀POLYU英文系GRAD
而家做緊中學老師
上年比綠帽拍左拖6年既男朋友戴 @elvaaccy

想知更多料可以爆
估唔到呢間都有嘢爆都fol左佢幾耐下
ck.room 都唔錯 我都幫襯咗成年
上網買嘢點都有機會中伏 依間算唔伏
依間我覺得都幾好 不過要多睇多問 同埋都幾多係棉麻料(我自己唔買棉麻料 好易殘)
啲款係有少少普通嘅 基本款 但冇咩特色
有啲直頭普通到你覺得唔值依個價
我覺得都可以follow吓睇吓live觀望吓先
應該就冇咩你買完會覺得大伏嘅

btw最嬲係佢取消咗個vvip 咁支持佢哋買到上vvip 一開始就cut discount 而家連vvip多啲discount都冇埋 同埋話vip會有嘢送 買咗超過10張單 一樣都冇收過
由佢冇咁多followers支持到依家 覺得佢出咗名就食水深咗lu
要摸吓先買 唔好睇完店主自high live就買
Hello想問吓大家有冇啲鈎織製品嘅ig shop~
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞