IG shop 討論區(13)

1001 回覆
23 Like 6 Dislike
留名
前排adidas官網減價 呢對折後$130
佢好多都係趁官網減價入貨 絲打可以留意下adidas nike官網
估唔到夢雨間鋪食水都幾深 一條褲淨賺200
本來諗住喺佢間鋪買 因為佢呢種質地嘅闊腳褲真係好少見 點知 十成九同一條 應該係色差爭少少
我買咗佢件幼帶背心 著上身差好遠
Follow得兩個人而你係其中一個
個店主好靚
我有買到 有韓國批發啲brand tag架喎 肯定唔係淘寶
同埋講左好多次 淘寶揾到唔代表係淘寶貨
支國最勁就係抄
咪就係店主niki囉
另一個店主有follow間shop㗎
乜你咁唔小心啊niki

都想問下你點解可以抄人抄到好似複製人咁,
抄ouat衫不特只,仲抄埋wmanan成個樣同生活,
人哋漂頭你又漂,仲要搵返cheng or漂(wmanan女朋友)
見到你tag chengor 我真係打從心底欣賞你咁痴線
不過最痴線嘅係人哋養異短,你又養,
完全係identity thief,建議你正視下自己呢個問題,
見到人著衫靚,參考下冇問題,但你而家真係做到好無恥

貼返啲證據先

利申:無幫襯過ouat 唔識wmanan 但覺得成件事好撚癲

點解唔follow自己間shop
本身見到得咁少follower都po上黎都奇怪
估唔到店主自爆

uclopia.hk賣dr.martens嘅翻版差唔多一模一樣
個芥末黃色差咁大既
我係佢真係潛落地核先
見好多舖都有賣 little.breezes, wardrobe.hk仲有唔少都有
睇返佢ig 又真係有染過粉紅灰
而家先知佢開左自己鋪,佢唔係係serco到做model?啲風格驟眼睇又幾似咁,唔驚有衝突架咩
以前有個ex個老豆就係大陸開造衫廠
佢哋幫淘寶同廣州個啲店主整衫
係癲到直接拎韓國啲相已經可以照copy
連件辦都唔使攞返嚟
唔係淘寶貨都可以食水深嘅啫
想問下絲打件背心tag牌子係咪P字頭
不過食水深係真
呢條裙佢賣259 見過最平嘅shop賣109
頭盔:可能有分平版貴版 我唔清楚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞