IG shop 討論區(13)

1001 回覆
23 Like 6 Dislike
有冇巴打有ig shop 賣a&f polo tee Fred perry 推薦

佢50個既價錢係Gmarket 買到100個
好多有賣韓國口罩既ig shop都係賣到貴一貴
gmarket連埋運費都平過係ig shop買
話時話,有無人用過呢隻好唔好用?
之前買過幾個韓國牌子立體口罩都好焗同好大浸化學味
好似天拿水咁好攻鼻
唔想再中伏
用過arte 係有化學味
不過2D真係貼面好多
係咪韓國口罩通病
我未用過呢個牌子
佢地啲款同色靚但係真係唔敢用
呢個牌子有做防敏感測試 真係幾唔錯
但一定要格價 格仔舖都賣得平過哂堆網店
但係上面絲大話都有化學味
用過黑色arte 係有少少味 但可接受
唔係臭
同埋個款會好瘦面 幾好
kru又大p啲相

Japan Bra Shop 唔好再賣淘寶貨 39.9你賣成120-130好離譜
淘寶貨仲要話自己曰本貨
已中伏 唉
勁多IG shop賣bra都係淘寶
賺到fat fat 開門巿
唉 俾咗292佢,點知其實淘寶其實可能100上下買到
想推到佢執,話自己日本嘢又用日本國旗
我衰on9真係以為日本貨
最仆街係佢每幾日就影住要寄幾多順豐包裹俾人
又cap d妹妹仔對話圖話著得好有效果...
最慘係買返黎仲要錯size 倒錢落海買個教訓
以後IG shop買嘢cap上淘寶睇睇有冇先
有化學味咩?我用緊綠色包裝 白色成人款 又唔覺有味
但真係貼面好多同冇咁焗
咪貪平啦

gmarket買開hkd1.2左右/pc
低過$2/pc你真係要諗諗
呢個價 唔會係真日本話掛
唉 貪平 以為japan bra shop真係賣 japan bra
咁我諗大部分口罩一開嗰下都有陣味
布料味?唔識形容
不過係好用 我Gmarket 買左黑白各一箱
有排用想買埋佢隻colour mask
賣街都唔使$80喎 利申: 做緊ig shop賣韓國衫
我個fd話11000won
加埋運費$80左右
佢show比我睇張相係完全一樣

第一次試下用66girls.kr買韓衫
用銀聯卡比錢時
彈左呢個畫面
我唔敢比錢,張銀聯卡係問屋企人借

大家有冇遇過呢個畫面,請問點處理?
thanks🙏🙇🏻‍♀️
漏咗講班kol網店賣緊$4~$5個
Stranger room $240/ 50 個口罩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞