IG shop 討論區(13)

1001 回覆
23 Like 6 Dislike
就算戴住口罩都唔覺得靚除罩更加係柒
叫寄左嘅佢比sf code你
佢出咗貨啦
以後都唔會再係呢間嘢到買
同事睇漏咗定睇到連登吖
邊有咁易睇漏
有冇人買過styleclosetkr編織鞋?
British berry係咪藍店見佢啲鞋好似好好賣
之前好似被講過係藍店
又係有故事的店
慎入

佢下一步係咪賣乳貼
佢比人屌係因為佢又肥又柒又閪呀
柒肥閪教主
我買過幾次佢話有現貨既款(買時網站都寫係有現貨)但係成個星期都未寄出,追問佢佢先話係睇漏左,但睇漏完又係隔左差唔多3日先寄出 極度懷疑佢係作大左個現貨數量吸引人買,然後唔夠數先再同韓國訂所以前前後後先用多成十日左右
成日見到佢啲廣告
佢del左ac?
都冇咩辦法
你試下每日ig dm問佢寄咗未
叫佢比SF tracking number
煩到佢覆你為止,態度可以firm啲 比壓力佢
之前佢又係試圖唔覆我,我日撚日都ig dm佢問

再打多次keywords
IG 代購 @glamgirlie.co 黑店,唔覆客 冇交帶 無賴 冇貨唔退錢
之前買過其他ig shop 我都未試過嬲撚到會每日催單
原來佢喺ig bio delete咗個whatsapp link 好撚驚比人搵到咁喎
不過咁啱我曾經有whatsapp落過單有record 應該個number仲係valid嘅
6807呢個number就係唔應我機嗰個!!
你可以試吓WhatsApp/ 打下面呢個電話
係佢PayMe收錢個電話嚟
有冇人有backup
呢間我都買過
買件貨等兩個月都冇 dm佢問又唔覆
Blacklisted
果陣佢唔覆我dm
我試過reply佢d post d客問幾錢既comment
可能佢驚我太痴線 之後好快就覆左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞