IG shop 討論區(13)

1001 回覆
23 Like 6 Dislike
有冇歐美style嘅shop推薦
見好似好多間都係淘寶
我想離一離題
對於d韓國冬天衫(e.g羊毛外套)
有部份係Made in China的
因為有d工序,只有大陸先做到
而且有d韓國人會係青島果邊開廠
因為租平、同近返韓國
韓國鞋(~$3-4xx)9成係made in China的
大陸廠入貨

made in Korea既一般係真皮手工鞋 絕對唔係$3、4xx可以買到
之前喺旺中買咗對皮鞋 個店主話made in korea 對鞋寫又有寫
咁佢冇話其他made in korea 淨係話某幾對~
300蚊~但一年都冇就準備要買過對((唔排除你因為我濕過水
但我換都係換對dr mar算聽過可以着幾年
同d衫可以換tag一樣原理
可以刻字係鞋底 咁就要睇大家信唔信大家
嗰陣趕住返工就其求買對
諗住反正2,300蚊不如買好啲
點知都係流
淘寶我自己唔識淘咩俾錢佢賺做咩
咁300蚊一對鞋

都唔期望quality真係會好

好心呢啲自己夾單既就咪撚扮曬好人唔賺錢啦
之前又係有個咁既閪group話成本價俾人當眾踢爆
屌佢咪又係成本價再加幾十
同ig shop差唔多
仲要冇保障出左事去邊到追
但係入面啲閪女人仲要護主
話”佢呃我地又點你當人地開善堂咩賺錢好正常”
係呀賺錢好撚合理 但點解要呃
呢個世界咁多黑店多得呢啲臭閪唔少
應急的話 OK啦
佢好proud of 自己身材
佢話香港女人妒忌佢有波有身材
之前一直都唔打算係佢到買嘢 但見條褲有加長版就買咗 摸上手同睇啲車線都明顯唔係靚料 好薄不過反而咁夏天着都OK 高Serco 2cm 條褲啱啱好掂唔到地下又遮到隻腳 着上身都唔錯 起碼唔會顯肥
最無恥點少得係羊絲叫人買完影tag俾佢搵同款
我唔係幫slowover
因為真係有咁既情況
部份mic 部份mik
批發randomly出貨
真係要到貨後先知道自己抽中咩
即使係批發俾咗mic既果件俾你 佢都唔會理/特別講
又唔俾退,就算俾退 退返去韓國既運費又唔賠
真係唯有硬食
真係好撚厚面皮
佢成日寫住熱賣同款
自己揀嘅款就核撚突
態度閪 出貨慢 成日甩單
支持所有igshop聯手屌鳩佢
夾單group真係好仆街
一黎舖頭仔搞到做唔住
搞撚壞個生態圈
二黎真係無良到仆街
呃錢呢啲都普遍
最後搞到冇人再敢上網買野
想做生意就乖乖地搞個br啦冚家產

人地就好啦!!!!!賣衫賣到
mormor d上身衫勁大件睇相同上門市睇佢收埋係d吊帶裙入面都唔覺 一拎出黎先發覺勁大件
我記得之前成日叫人like佢啲post
係咁話 點解無人like嫁
都唔知係咪養鬼仔 拜狐仙

佢d衫雞味濃… 咁都有咁多人買
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞