IG shop 討論區(13)

1001 回覆
23 Like 6 Dislike
girl_bosshk 有冇絲買過 覺得如何
千奇唔好幫襯 glamgirle.co 終極大黑店
買完接近兩個月 都冇貨 搵店主完全冇回覆 搵極都唔應
但又係咁出post 出story 同廣告
又唔肯退錢… 完全係呃錢
我試過隔左一個月問佢一件到左貨
另一件原來無貨落唔到單 一直無通知
我同佢係地鐵站交收 佢有退番無貨果件既錢比我
唔知係咪面交 又無話唔覆呢個問題 但要主動問先講無貨囉
睇完之後決定唔買
要成日追貨心力交瘁
fairyism.wardrobe肯應機未
唔係不讀不回就已讀不回
post story話到咗貨但又唔出貨又唔通知
又要問又要吹
屌 taobao架
(突發) 某黑店重出江湖 換個方法繼續呃人
https://lih.kg/3138469

屌 本身睇佢story唸住買
之後拉返上去發現自己問過一樣嘅product
但發現佢又唔同咗價錢
IG SHOP都係海鮮價
以後無website一律唔買 廢事買左海鮮價都唔知
呢間嘢賣淘寶貨
唔好做傻豬豬

[多圖]喺IG shop買嘢 6月中至今仍然未收到貨
https://lih.kg/3086071
ig shopr啲飾物 係咪全部from淘寶
唔識分
有啲真韓國貨 ? 我睇完再淘寶search圖搵唔到有賣
Glamgirle.co真心黑店黎 見到佢d廣告都眼冤
有冇邊間買過冇伏推薦
冇貨唔主動通知,拖勁耐
上年中過伏,同佢買3件衫,等咗接近一個半月冇消息就問啦,咁佢話得其中兩件到咗,我就叫佢寄咗先
點撚知另一件再等多一個月都係冇消息,再問佢就喺到賴係外國間shop嘅問題
但佢又係咁開團嗰下好嘢,仆佢個臭街真係當人on9
我日撚日dm佢比壓力佢最後拖咗2-3日先肯退錢

希望各位唔好再中伏比黑店呃
IG代購 glamgirlie.co 冇交帶 唔覆客 拖好耐 唔退錢
好想呢間黑店同個八婆店主快撚啲收皮
個店主之前好似仲有另一個ig page講英國生活,唔知del咗未,可以睇下有冇人認得佢
Kru 喺床邊換衫
低俗當性感

hkgoodmart賣假polene袋
就咁睇佢影既相都知啲色錯哂,啲形又奇奇怪怪
唔知其他牌子啲袋係咪真
其實一開始睇都覺得怪怪地 點解個袋形差咁遠

佢之前俾另一間ig shop踢爆賣假野
啲袋全部好似中左cancer咁奇形怪狀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞