IG shop 討論區(13)

1001 回覆
23 Like 6 Dislike
等三個月誇張
開鋪賣嘢好多時就係要同廠追貨㗎喇 講到咁辛苦 唔好做囉
自己講咗個限期內出唔到貨俾個交代人好基本啫
唔通個廠一路唔俾期 佢就一路唔使理個客一路拖?
https://www.instagram.com/p/Cj-nqb7v_OJ/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

想請問下各位絲打有邊啲舖頭可以買到差唔多呢類款嘅one piece襯衫?覺得好靚
同你買咗同一set 一樣情況
戴咁一次咁大把 個扣仲要壞咗 講真旺中買都好過佢
Quality好有問題 得個樣
[警世]
屌 早知唔懶search下先
中晒伏 瘋狂DM佢 read都唔撚read
comment limit咗
買咗幾件衫,有件白恤衫現貨叫佢寄咗先
Dlkm竟撚然就咁用sf膠袋入完就寄
搵個膠袋袋起件衫都無 件衫全白 寄到嚟勁污糟cls
同佢講 又唔撚覆

12月尾佢無啦啦去旅行
就咁post咗個story, 補$20補數??
之後就無蒲過頭, dm完全唔應
「到貨問題唔逐一回覆」cls店主

寄完先講 話啲嘢未齊繼續照舊唔覆唔read

個排勁多ig店主
無啦啦去旅行就唔理啲客 咩事

加keyword
IG 代購黑店 glamgirlie.co 無貨唔應唔退錢

glamgirlie.co
有冇絲打係blackmodes 買過衫?
我whatsapp咗6337呢個電話
前員工嚟,不歡而散 已經無做好耐
一開始幫手收錢先用佢電話number
好慘 半年以嚟都勁多人搵佢 騷擾佢
店主亦無幫佢澄清返個電話
大家冤有頭

原來個店主有mon post 即刻將篇前店員離職聲明拎返出黎笑死 仲要明串佢「貴人事忙 連本人聯絡她都非常困難」唔明點解咁撚不負責任既人仲會有人幫襯佢
有冇人知aangshop 阿妹同佢間首飾店ig係咩?覺得佢好靚,見佢離開左Aangshop想follow番
而家唔夠膽開團啦佢 淨係賣現貨
繼續推到佢收皮
其實有冇人識個所謂英國店主?
好似quit得好突然咁 唔知咩事呢

呢啲?
感覺有d似不歡而散, 叫人之後唔好再問
想知呀妹係真係親細妹
同款?有冇話邊間
想問hkgoodmart如何 啲嘢平一大截是否伏
唔係啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞