asso學生等於垃圾?

594 回覆
788 Like 463 Dislike
本身Jupas當年真係派左我去19 city cs嘅 咁我係唔要垃圾ugc 要讀asso啊

我理撚得啲人點講咩 反正我宜家三大已入

Jupas上ugc啲人真係特別勁嘅姐

所以話asshole仔真係零舍on9
jupas得shitty cs呢種18分就入到嘅水泡科offer都有得打飛機
靠走後門入三大都竟然值得自豪
其實asshole走後門同新腥港人靠每日150單程證走後門根本無分別

真係駁唔到

跟住佢地就會話 吹咩 你要考咩Dse 先入到 我就輕輕鬆鬆係asso cg 爆4 就入反3大 仲可以exempt 濕9科既 credits 係到 笑你on 9

asshole仔卑鄙到靠走後門入u 仲要笑純正大學生要努力温書先入到u
腥港人攞綜援唔做野 然後笑9班靠自己努力賺錢嘅香港人
所以話asshole仔同腥港人真係好似

駁唔到 😰
Asso都唔算西
以前會考果陣d人讀pre asso先經撚典

學店為求掠水真係乜鳩野都做得出
窮撚多數低智商(父母知識水平低), dse唔夠人玩咪比機會佢地走後門, 如果唔係點向上流? 經dse入神科既十居其九都係富撚, 如果冇左asso 咪比d佢地玩曬? 況且讀asso都要take risk, 升唔返u又搵唔到相關工作隨時雙失, 同中六畢業冇分別

曲直難分
照你咁講不如鬥家産啦
大學生一定係玩 logic fucked
本身Jupas當年真係派左我去19 city cs嘅 咁我係唔要垃圾ugc 要讀asso啊

jupas得shitty cs呢種18分就入到嘅水泡科offer都有得打飛機
其實asshole走後門同新腥港人靠每日150單程證走後門根本無分別

真係駁唔到

跟住佢地就會話 吹咩 你要考咩Dse 先入到 我就輕輕鬆鬆係asso cg 爆4 就入反3大 仲可以exempt 濕9科既 credits 係到 笑你on 9

asshole仔卑鄙到靠走後門入u 仲要笑純正大學生要努力温書先入到u
腥港人攞綜援唔做野 然後笑9班靠自己努力賺錢嘅香港人
所以話asshole仔同腥港人真係好似

攞綜援唔做野既人點同asso仔? asso仔唔洗做野就升到U? 你呢d on撚觀念根本係富撚笑鳩窮撚, 純正大學生笑鳩走後門大學生
唔好話全部, 但除左果d 真係温極都唔識嘅人(雖然咩為之"温極"已經可以講一餐), 仲有果一班天生係某科死敵嘅人(例如, best 5 26 分, 不過中文U 同通識1 左, 但十分討厭永世唔想再讀而去讀asoo) 果d 人之外, 當然以上真係少數, 其他真心就算唔覺得自己廢都有必要好好檢討一下。 但事實係dse呢d試考嘅唔係iq, 考嘅係自律性, 呢d試只要你肯有番少少自律性都唔會太差。
算啦, 經dse升u既人唔會明經asso升u既人, 只能奉勸一句:自己有先天優勢既人唔好扼殺左先天不足既人既後天努力

講依句既一定唔撚係大學生
一句就露馬腳

根本就係想踩低正宗大學生嚟拎自尊
Asso high dip non ju >>>>>>>>> jupas

Jupas入大學個啲未識野通常大學會用曬黎玩
仲係度講咩學生能力
讀ASSO都唔方勁得去邊啦
廢就要比人笑 唔想比人笑咪努力入大學囉
入到去邊個得閒笑你
係得D入得ASSO但又冇自知之名既人先會好似樓主咁

如果講呢啲說話係出自大學生 你都幾垃圾下 照你咁講你入到劍橋 哈佛未?
好似由細到大比啲垃圾怪獸家長灌輸呢啲價值觀灌到咁

個世界係咁架啦,I大比asshole笑,asshole比恒大樹仁OU笑,恒大樹仁OU比lingu,lingu比bu ied笑,bu ied比cu ust hku笑(唔好問我shitty呢)
講劍橋哈佛,又係一種講馬要快過馬既概念。千祈唔好話蝗蟲拎老綜等於垃圾,因為你未係Bill Gates

咁班蝗冇努力過靠政府過日子 又的確係垃圾喎 果啲笑 可以大大聲添 但asshole又好乜都好 至少佢願意為自己爭取啊 何必要因為自己好似快人一步而笑鳩人 有幾多個成功既人係完全靠天賦 仲要成功之後就笑人垃圾
Btw 唉 上連登勿認真真係啱
咁低能嘅dse都考唔好

你都識話低能,所以呢個考試係有效分辨學生能力?

佢意思係話你低能都不如
上連登勿認真

好佩服樓主咁認真同班撚狗既假膠講道理
眼見好多asso仔入到u

佢地係好勤力,我敢講佢抄既notes比人多

但係上堂完全聽唔明

in class 完全0貢獻

professor問佢又唔識答

有時候呢 比你升到上黎都無用

因為你根本handle唔到

出到去搵工只會多個包袱
上連登勿認真

好佩服樓主咁認真同班撚狗既假膠講道理

就係知自己太廢 dse loser 冇信心retake dse考得唔好先讀asso 唔明有乜問題 唔通明知冇機仲要曬時間去考多年咩 你用啱你嘅模式入 我同啱我嘅模式入 唔明有乜好比較 入唔到大學笑 入得返大學又要俾人笑 入去之後gpa高過jup人都係繼續俾人笑 雖然我都覺得有啲asso入大學打曬飛機咁真係好戇鳩 又話咩asso難話dse嗰啲真係 表示身為垃圾asso仔真係覺得好羞恥 第時上返去都唔會想人知自己讀asso入

吓 我係笑撚緊Jupas啲人入左水泡ugc仲係到自豪喎 錯focus喎老友

我係走後門入三大啊 吹咩 你都可以架
垃圾

吓 我係笑撚緊Jupas啲人入左水泡ugc仲係到自豪喎 錯focus喎老友

面皮成尺厚
根本就係asso升到u但打哂飛機,又或者入到u又唔比心機讀哂左個學位既先抵比人笑

面皮成尺厚

sor 係我認真左 你地繼續派膠啦 又唔影響我嘅😂😂😂
用一條rule去評核
就已經係最公平既方法
點解要因為你條垃圾去改遊戲玩法?

另外,點解讀u既一定係玩
讀assohole既一定係讀書?

呢張圖最撚on9,明知係考爬樹,大笨象金魚又不自量力咁「投入」呢個測試入面同馬嬲鬥,你話係咪自取其辱?贏唔撚到就話人唔公平,明明仲有好多條路比你自己揀而你唔撚揀
睇樓豬你打呢篇廢文就知asso 質素
先假設jupus入u 一定玩9fing asshole 個個努力讀書
再假設asso 入u 有interview 全面d
但你知唔知jupas 入u好多都要in
我個fd 想入dental 個分>UQ IN 衰左都入唔到
樓豬根本就係玻璃心怨天尤人
我從來都唔鄙視ASSHOLE 努力入U 嘅人
但我極鄙視讀ASSHOLE 入唔到U 賴地硬嘅人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞