asso學生等於垃圾?

594 回覆
788 Like 463 Dislike
同意你大部分
但最尾果句好on9
踢波勁過美斯先可以批評美斯?
ASSO 真係無用
講學術已經唔夠大學生黎
講做野又唔夠IVE勁
好難叫人睇得起你asso仔

再者 dse考既野本身唔係難
英文係基本語文能力 你連3都無
好難說服到人你handle 到大學英文
我甚至懷疑無3個堆人 佢地要用google translate先睇得明論文同notes

數學都係d基本邏輯同圖形
m12已經唔係必修科
根本數學低過4 佢邏輯思維又係有問題 甚至無去操卷

中文 通識不予置評
選修科 又係難過ce少少 甚至乎係你強項 (除非你on9文科人take science)

係大學收生最低要求4C1X既情況下 你只要有大概廿分 即係平均每科拎隻4 都已經有大學肯收你

係咁低要求既環境下 你都考得差入asso 叫人點睇得起你
我係老世都唔請asso仔啦 請個ive起碼都交到d貨仔

讀得asshole嘅9成9都係弱智
正常大公司都唔會鍾意請呢班辣殺(m記保誠除外)
去你媽的ASSO仔
垃圾asso仔就認啦
樓豬咁做就好似肥婆打篇飛機文話乜肥就有罪?人唔笑狗都吠

係叻嘅就唔洗上網打文攞認同,其他人見你做到野自然會話屌原來你asso仔黎又睇唔出喎!

標籤係有嫁啦鬼叫你當初唔努力一野入大學
你依家咁打文盞俾位我笑尻你啲濕尻asso仔唔撚成熟姐

咪撚咁自卑啦樓豬!
又出嚟打飛機
垃圾asso仔就認啦
樓豬咁做就好似肥婆打篇飛機文話乜肥就有罪?人唔笑狗都吠

係叻嘅就唔洗上網打文攞認同,其他人見你做到野自然會話屌原來你asso仔黎又睇唔出喎!

標籤係有嫁啦鬼叫你當初唔努力一野入大學
你依家咁打文盞俾位我笑尻你啲濕尻asso仔唔撚成熟姐

咪撚咁自卑啦樓豬!

樓豬柒到深潛咗
唔認同廢除asso 應該廢幾間大學 lu, bu, poly,教院
唔認同廢除asso 應該廢幾間大學 lu, bu, poly,教院

BU LU 樹仁 THEI 恒管
生存都無咩意義不如廢左佢
樓主 入得返大學咪得
無人會深究你點入大學
點解要在意人地點評價asso仔
人地中意講咪由佢講

BU LU 樹仁 THEI 恒管
生存都無咩意義不如廢左佢

雖然呢幾間野係廢
但起碼都叫bachelor's degree
對香港增加整體大學生率有正面作用
反而asshole就應該要cut左佢
一嚟所有asshole仔都係辣殺
2嚟個個都走後門 搞到8大學生質素大幅下降
樓主 入得返大學咪得
無人會深究你點入大學
點解要在意人地點評價asso仔
人地中意講咪由佢講

走後門狗
心態同班新腥港人一樣
呃到居港權就得
人地中意講咪由佢講
asso = trash

/thread
我覺得俾我入asso都上唔返u
利申jupas
好煩 係唔係垃圾唔洗自己平反 做出黎最實際

平反一詞係講緊對一件錯誤認知嘅事作出正確修改
但asshole仔=辣殺 本來就係一件無可爭論嘅事實
所以根本不存在平反
咁低能嘅dse都考唔好

你都識話低能,所以呢個考試係有效分辨學生能力?

搞笑咩 10a狀元唔會勁過你班asso仔?
咁低能嘅dse都考唔好

你都識話低能,所以呢個考試係有效分辨學生能力?

搞笑咩 10a狀元唔會勁過你班asso仔?

是旦喺街邊揾件dse20分嘅人都輕鬆屌打9成9asshole仔啦
收皮啦垃圾
asso = trash

/thread

收皮啦垃圾

ching sick ball
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞