asso學生等於垃圾?

594 回覆
788 Like 463 Dislike
Asso入到u 1st hon砌低哂jupas lun讀到一大phd又同你講咩
On9仔哥哥
做人咁小器既咩
asso 入U DSE入U 咪又係U grad
老老77 入到u所謂只係識玩 都叻過班asso仔 學習唔係只係書本上 玩intern 玩exchange 玩莊 通常呢啲人待人接物都好啲 醒啲 每樣都係學習 已經唔係停留書本上咁簡單
Asso入到u 1st hon砌低哂jupas lun讀到一大phd又同你講咩
On9仔哥哥

On9仔哥哥不願面對
On9仔哥哥

On9仔哥哥不願面對

條ive仔9up都要應
On9仔哥哥

On9仔哥哥不願面對

條ive仔9up都要應

真係有 Asso 入到 u 1st hon 你點先
On9仔哥哥

On9仔哥哥不願面對

條ive仔9up都要應

asshole仔不嬲都卑鄙無恥
唔知佢用咗咁下流手段逼prof派grade
On9仔哥哥

On9仔哥哥不願面對

條ive仔9up都要應

asshole仔不嬲都卑鄙無恥
唔知佢用咗咁下流手段逼prof派grade

點解 asso 仔(我假設你講 asshole 仔係代表 asso 仔,如果唔係嘅話你講 asshole 仔只係打空氣)就係卑鄙無恥?要講走後門嘅話其實 JUPAS 係為咗揀適合讀書嘅人,如果入到 U 讀得好嘅話其實只係攞返應得嘅嘢,又有咩咁卑鄙?
睇到幾多負皮就知有幾多Asso仔
睇到幾多負皮就知有幾多Asso仔

正皮嗰堆先係asshole仔
正負皮映一切
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞