asso學生等於垃圾?

594 回覆
788 Like 463 Dislike
師兄, 英雄莫問出處...
其實樓主係講緊廢話
問垃圾係唔係等於垃圾

呢個真
Asso係垃圾,好多人刷鞋刷返上u

ching sick ball

Asso 特別多狗奴才

Asso 特別多狗奴才

屌你老母
眼見好多連登仔話asso仔係垃圾,經non-ju係走後門入大學。點解jupas入大學既人就唔係垃圾?佢地既能力就勁好多?

乜你覺得dse既考試制度可以全面既評估到學生能力?識背書,識考試就係有能力既人?

asso仔果兩年時間唔係白費,亦都唔係好似jupas入大學既人咁日日係到玩係到fing, 吸收到既知識都會多啲

non-ju唔同jupas, 唔係淨係單單睇學術成績,成績只係代表左個門檻,睇下考唔考慮你。
同時都要interview, 而interview表現係好影響大學收唔收你
non ju明顯評核既角度全面啲

一個人既努力係唔應該俾人抹殺,唔該話人垃圾之前睇下你地能力有幾高

你似乎係講緊non jupas多過asso, non jupas冇問題,grad完都係一條好漢。連登仔通常恥笑既都係d讀asso又升唔到上去,係到掛住個大專生既朵仲要哪來的自信咁唔驚俾人笑,話都叫努力過乜乜,又話dse柒左唔代表一切,阿之阿draw摩洛哥個款。

利申 純種jupas hku grad
識背書,識考試就係有能力既人?
屌講背書asso 咪仲勁
眼見好多連登仔話asso仔係垃圾,經non-ju係走後門入大學。點解jupas入大學既人就唔係垃圾?佢地既能力就勁好多?

乜你覺得dse既考試制度可以全面既評估到學生能力?識背書,識考試就係有能力既人?

asso仔果兩年時間唔係白費,亦都唔係好似jupas入大學既人咁日日係到玩係到fing, 吸收到既知識都會多啲

non-ju唔同jupas, 唔係淨係單單睇學術成績,成績只係代表左個門檻,睇下考唔考慮你。
同時都要interview, 而interview表現係好影響大學收唔收你
non ju明顯評核既角度全面啲

一個人既努力係唔應該俾人抹殺,唔該話人垃圾之前睇下你地能力有幾高

你似乎係講緊non jupas多過asso, non jupas冇問題,grad完都係一條好漢。連登仔通常恥笑既都係d讀asso又升唔到上去,係到掛住個大專生既朵仲要哪來的自信咁唔驚俾人笑,話都叫努力過乜乜,又話dse柒左唔代表一切,阿之阿draw摩洛哥個款。

利申 純種jupas hku grad

純種hku仔小心比班走後門狗咬
同班公屋仔開po發窮惡有咩分別

無錯
識背書,識考試就係有能力既人?
屌講背書asso 咪仲勁

asshole仔最鍾意賴地硬
大象,猴子,貓,狗。
為了公平起見,大家都參加爬樹考試(dse)來評分吧
大象,猴子,貓,狗。

依家要揀識爬樹既人
唔考爬樹唔通考賽跑
ass hole仔自己廢就話賴個試
ass hole仔就係至撚多藉口仲要係廢
明明揀緊識爬樹既人
佢地就走撚晒去賽跑
係成班垃圾入面跑贏以為自己好威威
大象,猴子,貓,狗。

依家要揀識爬樹既人
唔考爬樹唔通考賽跑
明明揀緊識爬樹既人
佢地就走撚晒去賽跑

駁唔到
大象,猴子,貓,狗。

依家要揀識爬樹既人
唔考爬樹唔通考賽跑
明明揀緊識爬樹既人
佢地就走撚晒去賽跑

你有無認真睇個句子?
咩叫公平?
你叫隻大象爬樹都叫公平? 腦裝屎?
依家唔係講個試考d乜,而係本身個試係咪真係合適每一個人黎衡量佢地。
大象,猴子,貓,狗。

依家要揀識爬樹既人
唔考爬樹唔通考賽跑
明明揀緊識爬樹既人
佢地就走撚晒去賽跑

你有無認真睇個句子?
咩叫公平?
依家唔係講個試考d乜,而係本身個試係咪真係合適每一個人黎衡量佢地。

垃圾都學人講公平
大象,猴子,貓,狗。

依家要揀識爬樹既人
唔考爬樹唔通考賽跑
明明揀緊識爬樹既人
佢地就走撚晒去賽跑

駁唔到

咁按照你咁講,佢係搵緊爬樹既人,咁大象係咪永遠都唔夠猴子勁,更加永遠都無可能爬到上去,佢係咪永遠都要俾人話廢物?
大象,猴子,貓,狗。

依家要揀識爬樹既人
唔考爬樹唔通考賽跑
明明揀緊識爬樹既人
佢地就走撚晒去賽跑

你有無認真睇個句子?
咩叫公平?

垃圾都學人講公平

文盲都學人回覆啦
有幾咁出奇。
大象,猴子,貓,狗。

依家要揀識爬樹既人
唔考爬樹唔通考賽跑
明明揀緊識爬樹既人
佢地就走撚晒去賽跑

你有無認真睇個句子?
咩叫公平?

ass hole仔講公平
讀埋d低能course
對手又廢
學人講公平
大象,猴子,貓,狗。

依家要揀識爬樹既人
唔考爬樹唔通考賽跑
明明揀緊識爬樹既人
佢地就走撚晒去賽跑

你有無認真睇個句子?
咩叫公平?

ass hole仔就柒少陣啦
依家人地係要識爬樹既人啊傻閪(即係要讀到書個批啊)我理撚得你係大象定長頸鹿啊讀唔撚到就收皮啦
靠d垃圾course
成班廢柴對手先入到u
知唔知醜啊
ass hole仔
大象,猴子,貓,狗。

依家要揀識爬樹既人
唔考爬樹唔通考賽跑
明明揀緊識爬樹既人
佢地就走撚晒去賽跑

你有無認真睇個句子?
咩叫公平?

ass hole仔講公平
讀埋d低能course
對手又廢
學人講公平

牙穌子比人屌就係因為明明弱智
仲要以為自己講d野好有道理同人拗。
見過好多asso仔,英文好廢,又要懶係勁搵埋d又難又僻嘅vocab用,但詞性完全唔啱,一組做pj執grammar 執structure執到嘔
我唔係話所有asso 仔都係英文廢,我都見過有人dse 英文5** 但中文得3要讀asso入translate,但一般黎講,asso仔同jupas 入u嘅真係差幾皮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞