asso學生等於垃圾?

594 回覆
788 Like 463 Dislike
成績唔代表一切既,
我依d垃圾ive仔咪一樣做到政府工。。。
asso果種為入ugc 埋勁人堆 擦lecturer鞋 r source果種文化 原全頂唔順

班Bba狗

所以話 asso 學生垃圾係冇錯
asso果種為入ugc 埋勁人堆 擦lecturer鞋 r source果種文化 原全頂唔順

讀得asshole嘅多數都係卑鄙小人
又擦鞋又互相出賣

asso 好多垃圾
成績唔代表一切既,

做政府工都可以係垃圾
垃圾無分貴賤 ive asso 都可以係垃圾
識做人緊要D
我係話在座咁多位

都係垃圾
我想問啲直必
點解覺得一個試就夠說服一個人叻定蠢?

咁果啲由asso上,讀到master甚至phd既又點計?都係廢既?

係垃圾

原罪,此post已完
係垃圾過ugc 無得駁
成績唔代表一切既,

做政府工都可以係垃圾

日日hea等收工每年跳point加人工做垃圾又何妨呢
你理得人點講你姐拎住個ugc學位打飛機咪由得佢打,做呢啲小學雞野既人會有咩成就,理呢啲人真係浪費生命
你理得人點講你姐拎住個ugc學位打飛機咪由得佢打,做呢啲小學雞野既人會有咩成就,理呢啲人真係浪費生命

你班asshole仔做咁多陰騭野咪又係為咗走後門呃ugc學位

你班asshole仔做咁多陰騭野咪又係為咗走後門呃ugc學位

最搞笑就係班asshole仔口口聲聲話大學生垃圾 話ugc學士學位淨係攞黎打飛機 以後乞食

但佢地最終目標咪又係升翻U

你覺得我係asso咪asso囉
痴媽根—_—
你讀到上去
大學cGPA過到2.0
畢到業 理鳩你「走後門」定DSE
你都係有能力「畢到業」
再加上讀大學除左沙紙 就係要擴闊自己思維
訓練批判性思維的能力 多角度思考的能力
令自己有「跳躍性」思維上的進步
你畢業後幾年都冇依d能力或進步
咩途徑入大學畢業出黎 都係「垃撚圾」
你可能只係一個比維園呀伯 識多小小野的on9而已
痴媽根—_—
你讀到上去
大學cGPA過到2.0
你都係有能力「畢到業」

有隻asshole仔嬲嬲豬
痴媽根—_—
你讀到上去
大學cGPA過到2.0
你都係有能力「畢到業」

asso仔會思考架咩咩?
上堂成日鳩坐 lecturer 要佢答問題就口啞啞
痴媽根—_—
你讀到上去
大學cGPA過到2.0
你都係有能力「畢到業」

痴媽根—_—
你讀到上去
大學cGPA過到2.0
你都係有能力「畢到業」

小學都訓練到啦
其實大部分讀u嘅人都唔會歧視asso仔,我身邊好多朋友都係asso升上黎yr3,我唔會無啦啦笑鳩人。
(但asso升到上黎都唔好攞gpa撻人啦,試過比個asso升上黎嘅朋友話同我鬥gpa......
當然係有少部分人鍾意踩低人,抬高自己,例如ou嘅學生自卑入唔到hku,又踩下asso仔連ou都入唔到,覺得自己有價值啲,最大問題係自己自卑。
所以樓主其實唔需要介意,成日見到asso仔嘅post,小部分人會support你,但更多嘅人係笑你自卑到要開post辯護圍爐、反感asso仔。

大把純正大學生都歧視asshole仔
只係表面上唔出聲
到gp project要分組嗰陣就見真章

唔係gp project asso仔仲落力啲咩?
我識嘅人又真係冇笑人,例如o camp/ hall,基本上一半都係asso,大家都冇私底下笑/明笑,無啦啦冇咩好笑。
除非係個asso仔吹噓自己先,話自己好過班juaps/鬥GPA,成日比較,咁樣就真係抵人笑。

你係咪三大呀
未見過有三大ocamp 有一半係asso仔

Shitty果堆就無謂笑啦
重來無人睇唔起你地
係你地自己睇唔起自己
其實樓主係講緊廢話
問垃圾係唔係等於垃圾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞