asso學生等於垃圾?

594 回覆
788 Like 463 Dislike
Asso入到u 1st hon砌低哂jupas lun讀到一大phd又同你講咩
On9仔哥哥

On9仔哥哥不願面對

條ive仔9up都要應

真係有 Asso 入到 u 1st hon 你點先

asshole仔不嬲都卑鄙無恥
唔知佢用咗咁下流手段逼prof派grade

點解 asso 仔(我假設你講 asshole 仔係代表 asso 仔,如果唔係嘅話你講 asshole 仔只係打空氣)就係卑鄙無恥?要講走後門嘅話其實 JUPAS 係為咗揀適合讀書嘅人,如果入到 U 讀得好嘅話其實只係攞返應得嘅嘢,又有咩咁卑鄙?

會員迷離哥哥請回應
老老實實,我寧願請爛鬼IVE 仔都唔會請垃圾asso仔,見過鬼都怕黑。
老老實實,我寧願請爛鬼IVE 仔都唔會請垃圾asso仔,見過鬼都怕黑。

asshole仔不嬲垃圾過人
Asso入到u 1st hon砌低哂jupas lun讀到一大phd又同你講咩
On9仔哥哥

On9仔哥哥不願面對

條ive仔9up都要應

真係有 Asso 入到 u 1st hon 你點先

asshole仔不嬲都卑鄙無恥
唔知佢用咗咁下流手段逼prof派grade

點解 asso 仔(我假設你講 asshole 仔係代表 asso 仔,如果唔係嘅話你講 asshole 仔只係打空氣)就係卑鄙無恥?要講走後門嘅話其實 JUPAS 係為咗揀適合讀書嘅人,如果入到 U 讀得好嘅話其實只係攞返應得嘅嘢,又有咩咁卑鄙?

會員迷離哥哥請回應

會員迷離哥哥請回應
廢就廢啦講咁撚多柒野
又要用多d錢 又用多左時間
傻鳩asso仔有時間就讀下書啦
我覺得dse制度係考讀書能力
入唔到大學既人 能力唔會比大學生差
係讀書方面 大學生係優勝
但係讀書能力唔代表曬個人能力架嘛

你衣家玩緊既係一個考你讀書既制度
你讀得唔好又要話個制度唔公平
唔知你想點
你依然可以賺大錢或者做大事

讀asso既人讀書能力係差過大學生 有乜問題?
asshole 仔正廢西, 成日搵藉口
asshole仔入u好撚極端
一堆入u繼續狂讀書爆四完全冇u life
跟住笑鳩人地話asshole先係最勁(有d科明明讀過)
咁大個人入到大學都正係識用讀書成績去比較
抵人地笑鳩你班垃圾dse都考唔到
另一堆完全唔讀書 上莊狂玩 唔返學爛哂grade
完全唔識平衡 出黎做野多數都係垃圾
咁低能嘅dse都考唔好

你都識話低能,所以呢個考試係有效分辨學生能力?

但係你都改變唔到asso仔係公開考試失敗者呢個事實

咁又點?

死asshole仔 , asshole 讀完會唔會入到紅磚放射架?
dse 都考唔好係度講自己唔廢
本身Jupas當年真係派左我去19 city cs嘅 咁我係唔要垃圾ugc 要讀asso啊

我理撚得啲人點講咩 反正我宜家三大已入

Jupas上ugc啲人真係特別勁嘅姐

所以話asshole仔真係零舍on9
jupas得shitty cs呢種18分就入到嘅水泡科offer都有得打飛機
靠走後門入三大都竟然值得自豪
其實asshole走後門同新腥港人靠每日150單程證走後門根本無分別

垃圾都唔緊要

冇人會怪你

但係唔肯認自己係廢物真係

仲要講到自己同jupas入u既人同一個lv

有自尊係好 但唔好自卑到自負

city 咁易入, d asshole 仲要經non ju 先入到, 咁仲唔係廢物?
聽講比人圍剿緊
我過嚟增援架
利申:Asso仔 non-jupas 入翻U

公開試失敗係事實 要用另一個方法入U

但我唔會衝出黎證明自己唔係垃圾 冇呢個必要 唔需要去踩低直入U既學生去證明自己
asshole 最垃圾就係明明係垃圾又唔認

死撐左咁耐 asshole 仔可唔可以講下點解asshole 唔會升得返llb, mbbs , op, 呢d科
asshole 仔正廢西, 成日搵藉口

我覺得dse制度係考讀書能力
入唔到大學既人 能力唔會比大學生差
係讀書方面 大學生係優勝
但係讀書能力唔代表曬個人能力架嘛

你衣家玩緊既係一個考你讀書既制度
你讀得唔好又要話個制度唔公平
唔知你想點
你依然可以賺大錢或者做大事

讀asso既人讀書能力係差過大學生 有乜問題?

dse都考埋智力
所以考唔掂dse嗰堆asshole仔肯定係弱智
拗嚟做乜勁
係咁踩低人嘅意義喺邊
定係其實你就係讀完asso 都升唔番上去嗰啲人
本身Jupas當年真係派左我去19 city cs嘅 咁我係唔要垃圾ugc 要讀asso啊

我理撚得啲人點講咩 反正我宜家三大已入

Jupas上ugc啲人真係特別勁嘅姐

所以話asshole仔真係零舍on9
jupas得shitty cs呢種18分就入到嘅水泡科offer都有得打飛機
靠走後門入三大都竟然值得自豪
其實asshole走後門同新腥港人靠每日150單程證走後門根本無分別

垃圾都唔緊要

冇人會怪你

但係唔肯認自己係廢物真係

仲要講到自己同jupas入u既人同一個lv

有自尊係好 但唔好自卑到自負

city 咁易入, d asshole 仲要經non ju 先入到, 咁仲唔係廢物?

asshole仔水平係咁上下
利申 見緊三大都乞食緊 asso仔分分鐘穩得多過你地
聽講比人圍剿緊
我過嚟增援架

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞