[2017]樹 大 弊 病 一 覽

768 回覆
553 Like 16 Dislike
記得上年係舊登成日出現既恆管打手仲未黎推post既

btw推下先
十卜巴打

利申 8大
送上今年樹大係地鐵站賣的廣告
哎唷唷 唔係七月先放榜咩
做咩連文憑試都未考就招生呀
你唔係覺得未放榜前會有人考慮你呀 ?
有錢賣廣告冇錢請design

asswhyyou@yahoo.com

歡迎來信

屌你個mailbox
asswhyyou

asswhyyou@yahoo.com

歡迎來信

屌你個mailbox
asswhyyou

屌你唔提都冇留意
支持樓主 上年係睇咗post先知成間中學咁on9 政策又弱智

自介下先SYU final yr
dean's list ×6 times
Hksar scholarship awardee x2 times
Hsbc scholarship x1 time
first hons計過就必有
MT offer 已取。 不服來辯。
上網都可能搵到我

屌 政府奬學金間間大學都有架啦
你同d廢物比拎到好威威?

利申:己拎
好多謝巴打你,上年dse完就係睇左你呢個post之後reject左輔心offer走去讀asso,今年已經入到大學,雖然唔係咩勁U,但總算叫8大裡面。

走啦 飛機撚

起曬鋼咁做乜野
好多謝巴打你,上年dse完就係睇左你呢個post之後reject左輔心offer走去讀asso,今年已經入到大學,雖然唔係咩勁U,但總算叫8大裡面。

走啦 飛機撚

樹大仔酸撚到
有8大入會唔會簡樹大呀

想當年我就係rej 8大唔鍾意嘅科入樹大鎮店之寶嘅on9仔
不過宜家都算係咁
其實講多無謂,我想分享下我係SYU讀書既感受。

係SYU讀書呢三年俾咗好多回憶我
大學五件事讀書、上莊、住hall、part-time、拍拖 我都做齊
SYU既老師真係好好 同學亦都好好學
我敢肯定無論係師資定學生質素 SYU既商科都絕對不比三大差
Pound of my school!樹人 共勉之!

大學五件事讀書、上莊、住hall、part-time、拍拖 我都做齊

其實你係咪曲線緊,本意想做低tree大
其實bu咪仲bullshit

利申:BU仔

假膠嚟架
篇嘢本身係吹奏恆管架

笑到停唔到

開始懷疑係真心定假膠

佢係隔離po話自己third hon畢業
送上今年樹大係地鐵站賣的廣告
哎唷唷 唔係七月先放榜咩
做咩連文憑試都未考就招生呀
你唔係覺得未放榜前會有人考慮你呀 ?
有錢賣廣告冇錢請design

lm
個位巴打都曲得幾高質下

講真,我自己都讀得幾開心,但學校高層的確on9唔抵幫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞