[2017]樹 大 弊 病 一 覽

768 回覆
553 Like 16 Dislike
估唔到樹大都有打手
係呢個大學生供過於求既時代,樹大既存根本唔須要
而且佢既教育政策(中文上堂,家長式教育)真係似一間大學咩
睇上面篇文,仲以為樹大建係北韓,真係不知所謂

學生證要返去痴label真係估樹大學生會接受到,香港真係搵唔到其他大學,學店會咁做

Ed叫環保

屌還屌 而家已經轉晒學生證 直接印左畢業個年上去啦
同埋未試過搭lift要比老師搭 可能我行樓梯多

利申支持樹大招瘋巴 上面都有屌過樹仁 不過覺得有d野都應該要糾正返

我有講係早兩年前的事

無你爆料點會改
果堆樹仁詩
笑到我仆街
留名待笑
舊年笑左鑊今年再笑過
果堆樹仁詩
笑到我仆街

柒到唔敢see
睇完表示其實asso都唔係咁差
果堆樹仁詩
笑到我仆街

柒到唔敢see

睇secrets都直接skip晒
到底咩人先作得出呢d垃圾詩 仲要用字成個呀叔咁

之前做野去過hkcc紅磡 屌你個大堂靚到豪宅咁款

之前做野去過hkcc紅磡 屌你個大堂靚到豪宅咁款

有冇咁勁,日日返都唔覺
果堆樹仁詩
笑到我仆街

柒到唔敢see

睇secrets都直接skip晒
到底咩人先作得出呢d垃圾詩 仲要用字成個呀叔咁

可能根本係
如果係各大secret宣傳呢個post會點
其實招瘋兄一直幫緊樹仁進步,改善不足之處
各位讀緊樹仁既要多謝佢,如果唔係你地今日仲用緊貼紙學生證
如果係各大secret宣傳呢個post會點

係名校secret夠做啦

agger

仲有ATM
唔好入pure psy!

讀得辛苦而且畢業聽乞食

讀得辛苦而且畢業聽乞食

More

身邊勁多人上番cu ku 其次city bu都唔少

身邊唔少中同中學年年考包尾嗰堆,dse得十幾分咪又係經asso升ugc

呢兩三年HKCC asso收到爆哂人,放榜當日已經話full
反之上年樹仁求d中學既14分學生去佢度讀

身邊勁多人上番cu ku 其次city bu都唔少

身邊唔少中同中學年年考包尾嗰堆,dse得十幾分咪又係經asso升ugc

呢兩三年HKCC asso收到爆哂人,放榜當日已經話full
反之上年樹仁求d中學既14分學生去佢度讀

升U率幾高

唔少係HKCC既中學同學都入得番UGC
其實理得收佢幾多分 比我做學店 0分都收啦 收每個學生成6皮野 仲可以玩死班學生Tim 何其爽..
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞