[2017]樹 大 弊 病 一 覽

768 回覆
553 Like 16 Dislike

我小學同中學個hall都靚過佢

普通lecture hall都驚過佢

仲㭍撚過挨大喎

一年收咁撚多錢 個hall都仲咁柒
有冇樹仁份annual report睇下?
想睇下D錢去左邊
google search唔到
有冇樹仁份annual report睇下?
想睇下D錢去左邊
google search唔到

樹仁係私立,唔需要公開

我小學同中學個hall都靚過佢

普通lecture hall都驚過佢

仲㭍撚過挨大喎

好似好多屎跡咁...
招風兄仲有無野爆
呢間學校真係好撚濕鳩 由其係學校高層同osa 有上過莊都知學生根本無實權 乜撚野都係班高層話晒事
屌見到secret成班圍爐打飛機都唔知做乜鳩 好心唔好再衝出黎柒啦以為自己勁過三大咩
住hall真係好撚柒貴 班職員同保安都on9嘅 中學家長式管治 其實嚴到咁唔爭在set埋門禁

利申樹仁仔 真心睇唔過眼班飛機撚 有ff過改變不過都係敵不過班老屎忽 各位2017dse考生 諗清楚先好入
支持
利申垃圾
大家貼上各中學secret 力勸所有人唔好入樹仁
推!到!樹!仁!冚!家!鏟!
推推推推推推推推推推推推推
推推推推推推推推推推推推推

無聊望下樹大圍爐笑到仆街

#N9383

"最近網上有好多人討論緊樹仁,我想喺呢度一抒己見。
冇錯樹仁係比較新既大學,有d方面都有待改善。
但唔好唔記得我地係全港唯一既私立大學
喺美國,ive league全部八間都係私校,資金上唔太受政府干預
所以學校政策、方針上都可以比較自主,容易突圍。
人地harvard, yale得,點解我地唔得?
再者,有邊間大學一升格就即刻變名校?
所有野都係由學生、教員一朝一夕努力得返黎既成果。
樹仁既同學,我地唔需要同人地爭辯咁多。
事實擺在眼前,我地有既係資源,同埋各位同學既鬥心
有自信,好好利用資源,做實事,為校爭光。
共勉之。"

拎樹仁同ivy league相提並論,知唔知醜
樹大有嘅係資源,但係連學校行政都做得咁差,校舍更加唔好提
各位同學嘅鬥心就睇唔到,淨見到個個都好有心係secrets開po圍爐打飛機

#N9383

喺美國,ive league全部八間都係私校,資金上唔太受政府干預
共勉之。"

各位同學嘅鬥心就睇唔到,淨見到個個都好有心係secrets開po圍爐打飛機

有時間打飛機冇時間讀書
抵佢入樹仁

#N9383

共勉之。"

我成日都諗 究竟係有一間咁不知所謂嘅學校而製造依啲咁不知所謂嘅學生 定係掉翻轉? 我真係睇唔透依間庇護工場同埋班智障搞乜撚

正常拎16-20分都入asso上u啦
好人好姐點會入樹大,入得都係智障,或者係自卑到極點嘅人驚比人知自己入唔到u,跟住樹大都照殺,入左之後又唔甘心比人話間u廢,先開po圍爐
#N9396

"本人愛校心切,得悉近日樹大賊招風竟敢出言不遜,傷害我校上上下下全部人的感情,特此作了一首詩,鼓舞樹仁bb的士氣。
樹壯當自立,不怕位世襲。
仁者當自強,思前不想後。
大眾皆讚賞,進步無人擋。
學富皆五車,取締八大堆。

By 樹仁memes"

我地樹仁係仁者
我地樹仁會思前
樹仁大眾都讚好架
樹仁進步緊架
我地樹仁仔學富五車
我地樹仁仔屌打8大

一齊say
8大 我屌你老母 8大 我屌你老母
#N9396

"本人愛校心切,得悉近日樹大賊招風竟敢出言不遜,傷害我校上上下下全部人的感情,特此作了一首詩,鼓舞樹仁bb的士氣。

By 樹仁memes"

我地樹仁係仁者
我地樹仁會思前
樹仁大眾都讚好架
樹仁進步緊架
我地樹仁仔學富五車
我地樹仁仔屌打8大

一齊say

佢邊間教會
#N9396

By 樹仁memes"

我地樹仁係仁者
我地樹仁會思前
樹仁大眾都讚好架
樹仁進步緊架
我地樹仁仔學富五車
我地樹仁仔屌打8大

一齊say

佢邊間教會

假膠渣
如果真心嘅話
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞