[2017]樹 大 弊 病 一 覽

768 回覆
553 Like 16 Dislike
現時樹大學位課程已加價到68,000,咁就一世
IVE都話有機會駁上UGC
樹仁出gpa/transcript一定遲過各大院校non-jupas deadline
唔撚俾你走,自己諗清楚~

68,000

咁就冇左28萬+4年青春

68000!!!!!
仲貴過我個 py degree
依家 ugc 係咪仲收緊 42100

yes
痕管間野都叫做靚D,現代化D,樹
兩間都去過睇下
香港三大:痕樹鯨
我迫不及待好想玩玩了

唔好侮辱OU同恒管
雖然未有人咁做,但我勸大家唔好再衝出黎講樹仁有人情味乜乜乜
一黎近年上報既新聞已經道出事實
(請google學術論壇、BBA生串燒店、用二千萬搶收ASSO生一事,或上secrets睇各系情況)
二黎人情味係咪得呢度先有 ?八大冇?
係咪真係咁缺乏愛要俾成廿八萬入黎感受人情味呢?
何況呢度冇
又一年
又到招瘋巴出動
悔終生

入左黎係冇辦法,但未入黎係有得揀
重申多次:
呢個post主要目的係令打算入黎既DSE生了解樹仁現況
睇完佢地有自主決定要唔要入黎
對象唔係在校人士,唔想再覆你D老屎忽

希望DSE夠分可以tran走
正常人有讀下書都唔會入唔到8大啦
d弱智人士咁鐘意貪個名有“大學”2個字既學院既
本屆DSE生
上次去考某大型補習社九展MOCK
樹仁班友喺度派File宣傳

樹仁中學嘛
幫推
幫手推post 樹仁真係垃撚圾
收6萬8但係比得到學生既野咁少
真係貪你人情味夠溫暖
講真,間間U都有自己嘅問題架喇
有邊間U係乜問題都無先?
HKU之前都爆左單校園欺凌喇
講真,間間U都有自己嘅問題架喇
有邊間U係乜問題都無先?
HKU之前都爆左單校園欺凌喇

而家係講緊樹仁咁多問題佢d學生仲衝出黎柒 同埋hku會唔會係出secret打千字文笑樹仁 樹大仔d邏輯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞